Cei de la Netflix au concurență serioasă pe piața platformelor de streaming a filmelor. Se pare că gigantul a mers pe premisa „ce-i mai bun vine la final” și așa a procedat cu „Wednesday Addams”. Serialul a fost așteptat cu sufletul la gură de milioane de fani și, deși părea mai potrivit de Halloween, nici 23 noiembrie nu a fost o dată prea rea.

Pe final de toamnă, la Netflix se numără producțiile de succes. Anul acesta, platforma a mizat pe câteva filme  și seriale care l-au poziționat în topul preferințelor fanilor. Nu este deloc ușor să concurezi cu Disney+ sau Amazon Prime. Totuși, cea mai recentă lansare l-a detașat complet pe Netflix. Este vorba despre „Wednesday Addams”, un serial care, așa cum îi spune și numele, o are în centru pe fetița familiei Addams.

Cei care au văzut deja serialul, sigur au recunoscut câteva cadre. Asta pentru că producția a fost filmată în România. Tim Burton, regizorul „Wednesday Addams” a venit în secret în România. Acesta a căutat castele și alte locații potrivite pentru serialul său. Și a găsit nu una, ci mai multe locații care să-l ajute pentru a da un aer natural serialului.

Locurile din România unde s-a filmat „Wednesday Addams”, cel mai așteptat serial Netflix. Le poți vizita și tu! Radio Times

„Wednesday Addams”, un serial cu actori români

Jenna Ortega, interpreta lui Wednesday, dar și Catherine Zeta Jones, Gwendoline Christie, dar și alții au petrecut zile bune în România. Pe lângă ospitalitatea ieșită din comun a românilor, actorii de peste Ocean au fost impresionați de frumusețea locurilor de la noi.

Distribuția „Wednesday Addams” s-a plimbat în locuri celebre din București, dar și din România. Printre locațiile de filmare ale serialului s-au numărat Rectoratul Universității Politehica din București, Casa Monteoru, tot din Capitală, dar și Castelul Cantacuzino.

Tim Burton a vrut că serialul „Wednesday Addams” să pară cât mai real. Tocmai de aceea a optat pentru cadre reale.

„Am filmat în studiouri lângă București, dar și la Sinaia în gară, și prin pădurile din apropierea capitalei. Bucureștiul e un oraș care are multe lucruri de oferit. Am folosit locații frumoase, Casa Scriitorilor care e un loc foarte special. Există acolo un amestec foarte interesant de lucruri și locuri”, a spus Tim Burton pentru urban.ro.