A fost nevoie doar de o singură femeie care să îl dea în vileag pe părintele Visarion Alexa, că au și început să curgă valurile de dezvăluiri la adresa acestuia. 

Deja patru femei, până în acest moment, l-au acuzat pe preotul din București, Visarion Alexa. Unele au spus că au fost agresate sexual, altele că au fost agresate psihic. Visarion Alexa se află în acest moment sub control judiciar, pe termen de 60 de zile. El i-a făcut avocatei sale o solicitare importantă. 

Nici bine nu a fost plasat sub control judiciar, că parohul Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” din București s-a trezit cu noi acuzații de agresiune sexuală. În acest moment, deja patru femei au avut cuvinte șocante de spus despre preotul Visarion Alexa. 

CITEȘTE ȘI: Șocant! O altă victimă a părintelui Visarion Alexa a ieșit la suprafață: Mă hărțuiește de doi ani!

Dezvăluiri cutremurătoare despre preotul Visarion Alexa

Una dintre femei a povestit în mediul online ce i s-a întâmplat în timpul spovedaniei, ba chiar suține că a fost „violată”. Victima a precizat, sub protecția anonimatului, că nu a depus plângere la Poliție fiindcă era sigură că nu va fi crezută.  

Aceasta a spus că deși îi spunea preotului că nu este normal ce se întâmplă, acesta îi explica faptul că nu înțelege Biblia. Parohul Bisericii „Pogorârea Sfântului Duh” din București o sfătuia pe femeie să analizeze mai bine textele biblice, pentru a înțelege ce înseamnă adevărata dragoste față de aproapele său. 

Preotul Visarion Alexa „tace și face”! Decizie radicală luată în plin scandal: Ce i-a cerut avocatei

Ce i-a cerut acesta avocatei sale

„Și eu am trecut prin chilia părintelui Alexa. Sunt una dintre victime. La mine abuzul a fost viol, aș putea spune. Eram blocată. Mă rugam la Sfântul Mina să se termine, că avea icoana în chilie. Foarte puțini au știut, că nimeni nu m-ar fi crezut”, a mai declarat presupusa victimă a preotului. 

Fiindcă acuzațiile au început să curgă în val despre părintele i-a cerut avocatei sale să nu vorbească deloc cu presa. În prezent, Visarion Alexa se află sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. 

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.