După ce părintele Visarion Alexa a fost acuzat că a agresat o femeie, și ulterior acesta ar fi recunoscut, au ieșit alte informații șocante la iveală.

Mai nou, o a patra femeie susține că părintele Alexa nu se comporta așa cum ar fi trebuit să o facă un preot. 

Cătălina este angajata unei librării de cărți religioase din București, din Piața Unirii. Aceasta susține că și ea este una dintre victimele preotului Alexa. În urmă cu doi ani, spune femeia, preotul ar fi lucrat-o psihic. Aceasta a precizat că nu s-a atins de corpul său, ci de mintea sa. 

CITEȘTE ȘI: Detalii șocante despre preotul Visarion Alexa! A recunoscut totul: I-a introdus mâna pe sub bluză și…

O altă victimă a părintelui Visarion Alexa

Femeia susține că, fiindcă nu a vrut să îl asculte și să facă ce îi spune el în legătură cu un băiat, părintele Visarion Alexa îi punea șefii, colegii și clienții de la librărie să se bage în viața ei personală, să o amenințe și să o jignească. 

„Astăzi a fost a doua oară când șefa a țipat la mine ca să semnez un avertisment cum că am un comportament nepotrivit… Părintele pare să spună că prin aceste lucruri mă testează. Eu îl alesesem ca duhovnic crezând că este sincer și blând… Vă rog, poate îl oprește cineva pe părintele să nu-mi mai facă niciun rău, să pot să am și eu, din nou o viață normală…”, povestește femeia în mediul online.

O altă victimă a părintelui Visarion Alexa a ieșit la suprafață: Mă hărțuiește de doi ani!

Cătălina mai spune că pe data de 10 august i-a spus preotului din București că nu se mai spovedește la el și l-a rugat să nu o mai hărțuiască. În schimb, acesta a amenințat-o în continuare. Femeia susține că părintele Nectarie, de la Mănăstirea Radu Vodă, a sfătuit-o să facă o reclamație împotriva lui Visarion Alexa la Arhiepiscopia Bucureștilor. 

Cătălina: De doi ani și jumătate mă hărțuiește

„Pe 24 august am făcut reclamație, însă domnul de acolo mi-a spus că dumnealor nu prea pot face nimic, că nu pot să-i întrebe pe șefii și colegii mei de la Librăria Sophia care este adevărul (părintele îi pune să mă jignească, să mă amenințe), că părintele are voie să facă ce vrea…”, mai povestește Cătălina. 

Ea dezvăluie că a rugat doi preoți să îi spună lui Visarion Alexa să nu îi mai fac rău, însă nu l-a oprit, susținând că părintele o hărțuiește în continuare, de doi ani și jumătate.