Reclamă
Reclamă

Pechinezul în vârstă de opt ani, numit Wild Thang, a câștigat vineri concursul „Cel mai urât câine din lume 2024” din California. „Sălbaticul” este născut și crescut în Los Angeles.

Patrupedul a participat la competiția pentru titlu de cinci ori, ajungând pe locul al doilea de trei ori înainte de a lua în sfârșit primul loc în acest an, scrie Sky News. Wild Thang a contractat boala virală, ciurpa canină, când era pui, dar a reușit să supraviețuiască, potrivit biografiei sale.

În urma acestei boli „nu i-au mai crescut dinții, ceea ce a făcut ca limba lui să rămână afară, iar o lăbuță din față este afectată.” În afară de problemele fizice, el este „un tip Glugly (glamuros/urât) sănătos și fericit”.

Reclamă

El și proprietara lui, Ann Lewis, au plecat acasă cu un cec de 5.000 de dolari.

Concursul „Cel mai urât câine din lume” se desfășoară de aproape 50 de ani și „sărbătorește imperfecțiunile care îi fac pe toți câinii speciali și unici”, potrivit site-ului evenimentului. Evenimentul „nu este despre a vă bate joc de „câini urâți”, ci ca să vă distrați cu niște personaje minunate și să arătați lumii că acești câini sunt cu adevărat frumoși”.

Un pug în vârstă de 14 ani, pe nume Roma, s-a clasat pe locul al doilea, iar un alt câine, tot în vârstă de 14 ani, pe nume Daisy Mae, a ocupat locul al treilea.

Reclamă
Share.
© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro