Când vine vorba de cumpărături, Raluca Bădulescu nu se poate abține.

Nu mai este un secret pentru nimeni că, Raluca Bădulescu este adepta hainelor de brand. Într-un interviu pe care l-a acordat, jurata a dezvăluit pe ce obiect vestimentar a dat o sumă exorbitantă.

Aceasta se declară o mare fană a brandurilor „Cavalli” și „Versace”, motiv pentru care nu se uită la bani când vine vorba despre a-și achiziționa un articol vestimentar ce aparține acestor branduri.

Având în vedere că a fost sezonul reducerilor, nu vă gândiți că Raluca Bădulescu nu și-a îmbogățit garderoba în această perioadă. Vedeta Kanal D mărturisește că a dat destui bani în această perioadă, cele mai mari sume mergând către brandurile sale preferate. În spirit de glumă, Raluca Bădulescu a dat de înțeles că…a cam rămas fără bani, iar acum mănâncă covrigi.

Raluca Bădulescu: „Am cam cheltuit”

Sursa: Social media

„Ținând cont că au fost perioade de reduceri, am cam cheltuit. Cei mai mulți bani i-am lasat la Cavalli, mi-am cumpărat niște piese vestimentare, eu fiind un mare fan și admirator Versace și Cavalli. De restul, am mâncat covrig.” a declarat Raluca Bădulescu pentru kanald.ro

Raluca își permite să-și achiziționeze orice tip de haină își dorește, având în vedere că are o talie de viespe. Aceasta este de părere că a ajuns la o siluetă ce poate fi comparată cu cea a unui fotomodel. Secretul pentru a se menține în formă? Diva mănâncă puțin și des!

„Mi se pare că am ajuns la niște kilograme și o siluetă de care sunt foarte mulțumită și că într-adevăr, la înălțimea mea, mă pot califica la categoria fotomodele.

Repet, să nu creadă oamenii că mă cred vreo Bella Hadid. Mă refer aici strict la dimensiuni. De menționat că este o luptă continuă, mănânc puțin si des, deși recunosc că mai mănânc dulce din când în când.” a mai declarat Raluca Bădulescu pentru sursa citată anterior

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.