Află ce a nemulțumit-o pe jurata emisiunii „Bravo, ai stil!”.

De-a lungul aparițiilor sale, Raluca Bădulescu, a funcționat după principiul „ce-i în gușă și-n căpușă”. Așadar, jurata de la „Bravo, ai stil” a spus lucrurilor pe nume ori de câte ori a avut ocazia.

Acest lucru este valabil și în cazul de față. Raluca Bădulescu este nemulțumită de divele de la noi din showbiz ce nu au un stil vestimentar propriu. Vedeta Kanal D spune că acestea (n.r vedetele) preferă să se „inspire” de la starurile de peste hotare în ceea ce privește stilul vestimentar.

Raluca Bădulescu, pentru prima dată în Vama Veche. Cum s-a distrat vedeta pe litoralul românesc alături de noul iubit
Sursa: Social media

Raluca este de părere că fiecare vedetă ar trebui să își pună propria amprentă stilistică asupra vestimentației și să fie cât mai originale, astfel încât să se poată diferenția de alte personaje.

„Unele dintre vedete nu au o imagine foarte clar conturată despre ceea ce vor de la ele din punct de vedere vestimentar, despre ce mesaj vor să transmită cu acea ținută, și etc… De asemenea, copiază vedetele internaționale. Lucru acceptat, dar ele trebuie să fie că sursă de inspirație, nu pentru  copy-paște după ținută respectivă.

Vedetele ar trebui să aibă o anumită linie vestimentară recognoscibilă, o semnătură stilistică. Asta nu înseamnă  că ar trebui să se afle doar în zona lor de confort, dar lucrurile pe care le propun trebuie să fie complete și foarte bine studiate astfel încât să nu se îndepărteze mult de la mesajul pe care îl transmit și publicului căruia i se adresează.” a declarat Raluca Bădulescu, conform wowbiz.ro

În curând, Raluca Bădulescu va putea fi urmărită la masa juriului emisiunii „Bravo, ai stil”. Echipa show-ului de modă a deschis castingul. Prin urmare, orice pasionată de modă poate ajunge concurentă în cadrul show-ului tv. Acestea vor fi apreciate, sau taxate de către cei trei jurați, în funcție de ținutele cu care se prezintă în fața lor.

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.