În ciuda vârstea destul de fragede, Selly și Smaranda formează unul dintre cuplurile solide din lumea mondenă.

Cei doi sunt împreună încă de pe vremea în care locuiau în Craiova, iar relația lor a devenit mai serioasă pe zi ce trece. În prezent, vloggerul și iubita lui locuiesc în București, dar această veste nu a fost deloc pe placul părinților Smarandei.

Selly poate spune că destinul i-a surâs pe toate planurile. Vloggerul activează de peste 10 ani în lumea online-ului și a descoperit faima la vârsta la care alții nici nu visau la asta. Andrei Șelaru a rămas cu picioarele pe pământ, deși tentațiile au fost mereu, la tot pasul.

La 16 ani, Selly a decis să facă o schimbare pe plan sentimental. După o despărțire, acestuia a început să îi surâdă, mai mult ca niciodată, ideea de a fi împreună cu Smaranda. Cei doi erau colegi de clasă, iar Smaranda, la rândul ei, venea și ea după o despărțire.

Părinții Smarandei nu au fost de acord cu Selly. De ce nu le-a intrat vloggerul în grații
Social media

Selly a trecut testul încrederii

Mult timp, Selly a insistat fără să primească un semn din partea frumoasei sale colege. La un moment dat, Smaranda a cedat insistențelor și a ales să-i acorde o șansă colegului său de clasă. Se pare că a fost cea mai bună decizie pe care o putea lua, iar timpul a fost cel care a confirmat asta.

Cei doi au avut parte de momente plăcute, dar și de momente mai puțin plăcute. Au început să se cunoască din ce în ce mai bine și, cel mai important, să se înțeleagă. Stilul de viață agitat al lui Selly a ridicat câteva semne de întrebare în rândul părinților Smarandei.

Ba chiar, la început, aceștia nu au fost deloc de acord ca fiica lor să se mute împreună cu Selly, la București. Credeau că din cauza lui și a filmărilor lui constante, aceasta nu va putea să învețe pentru facultate.

„Eu am avut mari emoții când ne-am mutat în București împreună. Ai mei nu au fost de acord, la început. Îmi spuneau că el o să filmeze foarte mult de acasă și că nu o să pot să învățăt. Că o să am mari probleme, că dacă o să am restanțe… Ai mei sunt obișnuiți cu mine să învăț foarte mult, că așa a fost întotdeauna. Le era frică să nu mă las pe tânjeală.”, a spus Smaranda.