Connect-R a ajuns acolo unde și-a dorit doar prin ambiție și multă muncă.

Connect-R se numără printre puținii artiști care au rezistat de-a lungul vremii. Deși trend-urile au fost mereu într-o continuă schimbare, Relu, așa cum îi spun apropriații, a fost mereu pe val. Artistul nu are o rețetă a succesului, dar totul se rezumă la ambiție și talent.

Au trecut mulți ani de când Connect-R a urcat pentru prima dată pe o scenă. Trecerea timpului a fost una extrem de benefică pentru el. Artistul a trecut prin multe transformări, de la aspectul fizic, până la modul de gândire. Sigurele paliere care nu au rămas intacte au fost stilul muzical și talentul.

Connect-R a muncit foarte mult pentru ceea ce are în prezent și a făcut multe sacrificii. Artistul nu regretă nicio decizie pe care a luat-o. În plus, este conștient că fiecare alegere pe care a făcut-o a contribuit la persoana care este în prezent.

Părinții lui Connect-R nu acceptă ajutor din partea artistului. „Mama continuă să vândă ziare”
Instagram

Connect-R crede foarte mult în Divinitate

Fostul partener al Mishei este împlinit din toate punctele de vedere. Chiar dacă a divorțat de soția lui, cei doi se înțeleg foarte bine în prezent. Principalul lor obiectiv este creșterea și educarea fetiței lor, Maya. Connect-R și-a propus să o susțină pe Maya, indiferent de ceea ce va dori să facă. Momentan, micuța dă semne clare că va călca pe urmele părinților ei talentați.

Connect-R vrea să îi creeze fiicei lui condițiile pe care el nu le-a avut în copilărie. Chiar dacă a evoluat pe toate planurile, familia lui a rămas una modestă. Mama lui s-a asigurat că îi transmite cele mai bune valori și că îl îndrumă să devină un om cu un caracter frumos.

Acum, că nu mai duce grija zilei de mâine, Connecr-R s-a oferit să o ajute pe mama lui, așa cum poate. Femeia are principii extrem de solide și a refuzat politicos ajutorul fiului ei. Mama artistul vinde în continuare ziare și este mulțumită că fiul ei a ajuns acolo unde și-a propus.

@momentedeinspiratie Respect! #momentedeinspiratie #connectr ♬ Touch – Mattia Cupelli

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.