Connect-R se numără printre artiștii care nu ezită să recunoască faptul că a pornit de jos în industria muzicală. Artistul a povestit de mai multe ori că lipsurile i-au caracterizat perioada copilăriei. Connect-R nu poate uita perioada în care familia sa abia avea să pună pe masă. De curând, acesta și-a surprins fanii atunci când a spus că poartă ținute de la branduri accesibile. 

Artistul investește mai mult în accesorii

În cadrul unui interviu dinainte de susținerea unui concert, artistul a fost întrebat cât de mult a investit în ținuta sa. Internauții au fost surprinși, atunci când au aflat că el preferă branduri precum Zara sau H & M, locurile de unde mulți oameni își cumpără haine, la prețuri accesibile.

Mai scumpe sunt, în schimb, accesoriile. La acel moment, Connect-R purta o pereche de ochelari de la Armani. Ținuta a fost accesorizată cu un lanț și mai multe brățări cu diamante VVS.

@georgescu #fy #georgescu #neversea ♬ sunet original – georgescu

„Pantofii sunt de la Zara, șosetele sunt de la H & M, pantalonii sunt de la Zara, vesta e de la Zara, maioul e de la H & M, iar ochelarii sunt de la Armani.

Ochelarii și accesoriile care sunt mai scumpe. Am niște perle și un colier VVS de la Emperor Jewellery și brățările tot de acolo”, a povestit Connect-R.

Artistul se numără printre vedetele care nu au uitat de unde a plecat, dar mai ales faptul că nu a avut o situație financiară foarte bună. Acest lucru i-a atras de multe ori vorbe urâte din parte celorlalți pe când era doar un copil. Părinții săi munceau din greu să îi ofere un trai mai bun copilului lor.

Chiar dacă în prezent se bucură de popularitate și toată România a auzit de el, nu și-a uitat originile și se descrie mai degrabă un om modest.