Strategiile ies la iveală în „America Express”.

„America Express” este competiția care scoate la iveală comportamente nebănuite în situații de criză. Sezonul acesta a fost cu atât mai solicitant, cu cât Mexicul în sine a fost o reală problemă. Echipele au fost nevoite să își facă propriile strategii pentru a rezista cât mai mult, iar Andreea Bălan este expertă în așa ceva.

Andreea Bălan se numără printre cele mai „curtate” vedete pentru a participa la „America Express”. Artista a primit zeci de propuneri de ani de zile, încă de pe vremea „Asia Express”. Până acum, jurata de la „Te cunosc de undeva nu s-a simțit capabilă să plece, dar asta din cauza timpului. Acum, că fiicele ei au mai crescut, Andreea s-a antrenat, fizic și psihic să facă față competiției.

Aceasta nu a plecat până în Mexic doar ca să bifeze prezența. Andreea Bălan și Andreea Antonescu vor să câștige, iar acesta este principalul gând care le motivează. Colegii lor au observat că sunt niște adversare de temut și că nu există probă căreia să nu îi facă față.

Ovidiu Buta și Joaquin, atac la adresa Andreei Bălan. „Și-a construit o catedrală și a uitat să ne anunțe”
Social media

Andreea Bălan știe cum să își joace cele mai bune cărți

Toți se tem de ele, însă există și echipe care au „citit” strategia celor două artiste. Joaquin și Ovidiu Buta au observat că Andreea Bălan are mereu câte o strategie și face cumva să cadă în picioare, indiferent de situație. Încă din primele ediții, artista s-a aliat cu Bordea și Cortea pentru a-i căra bagajele. Apoi, a uitat de ei.

În etapa în care Andreea Antonescu a plecat în America la fiica ei, Sienna, Andreea Bălan a rămas să lupte singură. Seară, la cazare, a profitat de faptul că Joaquin și Ovidiu erau în aceeași zonă cu ea și că vorbeau și spaniolă. Astfel, li s-a alăturat mai mult cu forța și a scăpat de stresul de a mai căuta cazare. După aceea, a uitat și de ei, lucru care i-a deranjat destul de tare.

„Joaquin cu piciorul praf, când îl prindea adrenalina, nu se mai oprea, iar eu spuneam că nu pot să alerg cu mexicanul în spate. (…) Andreea Bălan a „construit’ o catedrală micuță, dar pe noi a uitat să ne anunțe, că ne aflam în careu. Eram, dar nu ne-a anunțat. Doar la votare am aflat”, a spus Ovidiu Buta.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.