Tensiunile își spun cuvântul pe „Drumul Aurului”.

Ieri seară, pe „Drumul Aurului” s-a mai dat o imunitate. Echipele din „America Express” par din ce în ce mai motivate de marele premiu și luptă cu toate armele din dotare. Evident, așa cum era de așteptat, și-au făcut prezența și frustrările și tensiunile.

Cu fiecare etapă care trece, „America Express” devine din ce în ce mai grea. Probele sunt din ce în ce mai solicitante, iar răbdarea concurenților scade de la o etapă la alta. După o cursă nebună prin Mexic, Bordea și Cortea au pus mâna, din nou, pe imunitate. Cei doi și-au dorit foarte mult să ia o pauză de la ritmul alert al cursei, așa că au luptat pentru acest avantaj.

Pentru niciuna dintre echipe nu este ușor să facă față stresului și adrenalinei din cursă. Probele le ridică unele dificultăți, iar în cazul unora, problemele de sănătate afectează dinamica echipei. Joaquin și Ovidiu nu sunt singurii accidentați de pe „Drumul Aurului”. Etapele trecute, nici starea de sănătate a lui Scărlătescu nu a fost prea bună.

Dacă, până acum totul era ok între echipe, de data asta, unii concurenți și-au pierdut răbdarea față de colegii lor. Aseară a fost pentru prima dată în „America Express” când Irina Fodor a ținut morală unei echipe. Este vorba despre Bruja și Pufeh care par că nu au deloc spritul competiției în ei.

Primele frustrări din „America Express”. „Eram 80 de proști, iar ei au venit ca două franzeluțe”
Social Media

„America Express” este ca un joc de domino

Bruja a anunțat demult că a avut niște probleme acasă care au împiedicat-o să fie prezentă fizic și psihic în concurs. Însă, ceea ce i-a deranjat pe concurenți a fost faptul că toți au fost nevoiți să aștepte după ei în careu, în plină zi și caniculă. Și nu doar ei, ci și întreaga echipă de producție „America Express”.

În timp ce echipele s-au abținut de la comentarii, lui Cătălin Scărlătescu nu i s-a părut deloc normal comportamentul celor doi. Ba mai mult, a catalogat totul ca fiind o lipsă totală de respect față de toată lumea.

„Mi s-a părut o totală lipsă de respect. Li s-a rupt de noi, total. Eram toți, cameramani, reporteri, eram 80 de proști și au apărut ăștia, ca două franzeluțe frumoase.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.