Orban este urmărit de blestem. Din câte se pare nu are cei mai buni prieteni, fotografii incriminatorii cu el sunt date când și când publicității. Se pare că a fost surprins într-o altă ipostază care nu-i face cinste. O a doua fotografie baza căreia se fac glume, pe baza căreia se critică comportamentul neadecvat.

Reclamă

O cunoștința de-a senatoarei PSD Olguța Vasilescu a reușit să se apropie de Orban în contexte defavorabile premierului. Prima imagine incriminatorie, apare nepurtând masca la gură și fumând. Totul are loc într-o sală de ședințe a Guvernului. Cea de-a doua fotografie a fost făcută „în ziua în care îl lansau pe Chițac, ăla care i-a băgat pe toți în carantină!”. Potrivit cu apropiatului Olguţei Vasilescu.

Reclamă

„Din categoria învățămintele premierului Orban către popor, azi lecția Reguli de igienă: se fumează și în sala de ședințe de Guvern!”

Orban a fost ținta multor ironii făcute pe baza discrepanței dintre ce propune populației și ce face el de fapt. Pe fondul crizei actuale s-au iscate numeroase intrigi între puterile importante al statului. Din păcat și acest fenomen trist și bizar a fost politizat. Urmând, probabil, modelul USR PLUS, un alt partid politic încearcă să atragă simpatia internauților.

După două zile de la apariția în online a primei fotografii din care se puteau distinge mai multe încălcări a regulilor de aur din această perioadă. Nimeni nu purta masca pe față, se fuma în interiorul unei instituții și nu se respecta limita admisă de distanță dintre persoane.

După ce a publicat fotografia, membrul de partid al PSD, Cristian Vasilcoiu, fost jurnalist și un apropiat al Olguței Vasilescu. sa creat o adevărată rețea, oamenii au început să photoshopeze fotografia.

„Nu știu exact când a fost făcută fotografia, dar e clar că în perioada aceasta după cum se văd măștile. Am primit poza pe surse, ca și pe prima, dar sunt surse diferite. Cel care mi-a trimis-o a vrut să arate că, de fapt, nu a fost o excepție doar de ziua lui Ludovic Orban”, a spus fostul consilier al Olguței Vasilescu.