România este o țară plină de farmec și povești care mai de care mai impresionante, de aceea este ținta turiștilor străini.

Pentru a înțelege mai bine de ce România este atât de specială, am pregătit un top al celor mai vizitate orașe. Desigur, sunt o mulțime de orașe în țară pe care le puteți vizita. Cele pe care vi le vom prezenta sunt, însă, cele mai căutate de către străini.

București

Odată cunoscut sub numele de „Micul Paris”, în ultimele decenii, reputația Bucureștiului a scăzut oarecum. Stăpânirea comunistă și clădirile în descompunere îi deranjează pe oameni. Capitala României este încă un loc captivant de vizitat, totuși, cu multe lucruri de văzut și de făcut; își recâștigă încet popularitatea ca destinație turistică.

Cu amestecul său interesant de blocuri de beton din epoca comunistă și monumente situate alături de vile elegante și clădiri minunate, străzile Bucureștiului pulsează cu energie. Barurile sale la modă și scena animată a vieții de noapte oferă o altă latură a acestei capitale fascinante.

Brașov

Cu Munții Carpați care îl înconjoară pe toate părțile, frumosul cadru al Brașovului este completat perfect de fermecătorul său centru medieval. Aceasta este unul dintre cele mai populare orașe turistice din România.

Orașe din România pe care ar trebui să le vizitezi măcar o dată în viață

Plimbatul în jurul orașului vechi de poveste este o modalitate minunată de a petrece ziua. Puteți să treceți pe lângă clădiri baroce fabuloase, biserici gotice și turnuri de veghe medievale. Piața principală are o mulțime de cafenele și restaurante, dacă doriți pur și simplu să luați o cafea și să urmăriți cum lumea trece.

Constanța

Situat pe Marea Neagră, Constanța este un oraș portuar mare care ocupă locul al doilea doar după București în ceea ce privește importanța pentru țară. În mod remarcabil, a fost fondată acum mai bine de 2600 de ani.

În timp ce majoritatea oamenilor vizitează Constanța pentru stațiunile de pe litoral și plajele frumoase care se află în apropiere, orașul are multe de oferit. Există o mulțime de clădiri istorice și muzee interesante la îndemână. Dintre acestea, Muzeul Național de Istorie și Arheologie este, fără îndoială, cel mai interesant. Acesta are o vastă colecție de artefacte și morminte de marmură.

Distribuie