Nu mai este niciun secret faptul că Oana Zăvoranu este destul de pretențioasă atunci când vine vorba de bărbați. După un mariaj eșuat cu Pepe, bruneta a fost extrem de precaută și nu s-a mai aruncat imediat cu capul înainte în relații.

Oana Zăvoranu nu a dus niciodată lipsă de propuneri din partea bărbaților și nici de pretendenți. Bruneta a fost mereu pe lista celor mai dorite femei din România, dar nu se ajungea ușor la inima ei. Independentă și sigură mereu pe ea, Oana avea aceste două calități care îi speria pe bărbații care voiau să ajungă la inima ei.

Oana Zăvoranu a fost mereu tranșantă cu bărbații din viața ei. „Querida” a știut din prima ce are de oferit și, ca urmare, a știut și ce trebuie să ceară. De-a lungul timpului, nu toți cei care au visat la Oana Zăvoranu au și trecut testul ei. Asta până când a apărut Alex.

Alex Ashraf a demonstrat din prima că este sufletul pereche al vedetei. Cei doi se completează de minune, atât personal, cât și profesional. Alex a devenit cea mai de încredere persoană a Oanei și știe că se poate baza mereu oricând pe el. Totuși, înainte de a ajunge în acest punct, „Querida” l-a supus mai multor teste.

Oana Zăvoranu, testul suprem pentru iubitul ei. La ce provocare grea l-a supus „Querida” pe Alex Facebook

Oana a fost uimită de caracterul lui Alex

Oana Zăvoranu a venit din trecut cu un anumit scepticism în ceea ce privește încrederea în bărbați. Și nu este de blamat, având în vedere că, la un moment dat, toți au ajuns să o dezamăgească.

„Eu l-am testat cu niște bani mulți pe Alex. Vreo 3 milioane de euro. Cu 3 milioane de euro, un bărbat care nu mă iubea… Pentru banii ăia, 95% din bărbații de pe planeta asta spuneau „Fetiță, eu te iubesc de mor, dar știi ce fac eu cu banii ăștia? Îmi schimb viața!

Faptul că acest om mi-a dovedit prin gestul ăsta cât de încredere îmi e, m-a rugat să-i număr. N-am putut să mă abțin și l-am întrebat de ce a venit cu ei înapoi. Mi-a spus Pentru că ești aerul și sufletul meu și nu aș fi conceput să nu vin cu ei”, a povestit Oana Zăvoranu.

Acum, după o asemenea dovadă de iubire, „Querida” nu mai are niciun dubiu că Alex va fi bărbatul lângă care va trăi până la adânci bătrâneți. La rândul lui, Alex este dispus să facă orice pentru ca partenera lui să fie fericită și să evolueze frumos, pe toate planurile, împreună.

@diana.blogger #chisinaumoldova #tiktok #bucurestiromania?? #viral #dianablogger #foryoupage #romania #fyp #vorbestemoldova ♬ sunet original – Tik Toker Diana