Oana Zăvoranu a revenit pe Youtube și nu mai iartă pe nimeni. Vedeta are de unde alege subiectele, mai ales că în lipsa ei s-au întâmplat atâtea. Acum, Oana și-a propus să fie mai tranșantă ca niciodată și să spună lucrurillor pe nume. Mai nou, Querida a ales să împărtășească cu fanii detalii uimitoare despre viața ei.

Cine era Dan Petrescu?

Nu multă lume știe că Dan Petrescu a fost unul dintre cei mai bogați români. Chiar și mai bogat decât Ion Țiriac. Acesta a preferat să stea mereu în umbră, să nu fie în atenția publicațiilor; averea lui a atras mereu atenția tuturor.

Averea lui Dan Petrescu depășește 1 miliard de euro. Ion Țiriac a declarat în repetate rânduri faptul că îl consideră pe acesta cel mai bogat român. Cel din urmă a reușit să ajungă la această cifra de afaceri din imobiliare. Bărbatul deținea zeci de magazine precum: Metro, Auchan, Carrefour, Real, Billa. La începutul lunii octombrie, Dan Petrescu, cel mai bogat român, a murit într-un cumplit accident aviatic în Milano. Acesta se află la cârma avionului pe care îl pilota, iar fiul lui era copilot, atunci când avionul s-a prăbușit.

Oana Zăvoranu, păgubită de miliardar

Acum, Oana Zăvoranu face acuzații dure la adresa miliardarului. Acesta se pare că a profitat de bunătatea alor ei și ar fi furat sume colosale. Oana a mărturisit că nu mama ei a avut o legătură cu miliardarul. Ba chiar, se pare că Oana Zăvoranu l-a cunoscut pe Dan Petrescu. Acesta ar fi furat 23 de milioane de euro din firma fondată de Nicolae Zăvoranu.

Să-i fie țărână ușoară, din punctul meu de vedere e bine că se odihnește… Într-adevăr, o legătură există între Mărioara Zăvoranu și Dan Petrescu. Eu sunt cea care am avut de-a face cu Dan Petrescu, de fapt, pentru că mămică mea nici măcar nu știa de existența lui Dan Petrescu în cadrul firmei fondate de tatăl meu, Nicolae Zăvoranu. Mărioara Zăvoranu nu l-a cunoscut niciodată pe Dan Petrescu. Deci, 23 de milioane mi-au fost furate de sub nas, 23 de milioane de euro făcuți de Agricomex, de tatăl meu, bani care în mod normal și firesc trebuiau să ajungă în posesia mea.

Asta este legătură care există de fapt între milionarul mort că nu a pilotat bine avionul sau asasinat de forțele străine sau de cine vreți voi și familia Zăvoranu! Doar 23 de milioane de euro, atât, nimic mai mult! În rest, să îi fie țărână ușoară, acum se odihnește, nu îi mai folosesc nici cele 3 miliarde.”, a adăugat Oana Zăvoranu.