Nu trece zi fără ca Oana Zăvoranu să nu iasă la atac. Zilele acestea i s-a pus serios pata pe Anda Adam. Bruneta a comparat-o pe frumoasa cântăreață cu Bianca Drăgușanu și a spus că nu încearcă decât să o copieze pe aceasta, doar că nu prea îi reușește acest lucru. Nici despre fosta iubită a lui Alex Bodi nu are o părere prea bună. Vedeta a vorbit foarte urât despre Bianca și nu s-a gândit măcar o clipă la consecințe.

Nestăvilită din fire, „Querida”, a spus tot ce i-a trecut prin cap despre blondină. Actrița din „Sacrificiul” a început prin a-i dat vedetei o poreclă, așa cum a făcut cu multe alte dive de la noi. Ea a numit-o „Bianca Buzila Wanna Be”.

Oana Zăvoranu a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Vedeta i-a adresat cuvinte dure: "În mizerie, am înțeles"

 

Ce crede Zăvo despre Bianca Drăgușanu și despre Anda Adam!

De câteva săptămâni bune, actrița a ieșit la atac. Zi de zi, ea le ia la rost pe vedetele din România. Și-a propus să le desființeze și le-a numit pe toate „căpușe”. Are de gând să scape țara de ele și și-a propus să își facă propria emisiune online, la care muncește de ceva timp. A postat deja primele imagini, iar reacțiile au fost și ele pe măsura așteptărilor.

„Mă vezi în mașina mea de 100 K. Îmi plimb silicoanele într-una cu ea. Mă gândeam oare ce îmi mai pot cumpăra. Dar nu îmi amintesc ceva ce nu am. Eu sunt Anda Adam, iau micul dejun aici și cina peste ocean”, a scris Oana Zăvoranu despre Anda Adam.

Oana Zăvoranu a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Vedeta i-a adresat cuvinte dure: "În mizerie, am înțeles"

Contul ei de Instagram s-a transformat de ceva vreme într-un loc în care multe persoane publice de la noi sunt criticate la ordinea zilei. Nu ține cont de nimeni și de nimic și nu se teme să-și ducă părerile până la extrem. Recent, ea a spus despre Anda Adam că fură din comportamentul Biancăi Dragușanu, dar că nu poate fi la fel ca ea niciodată.

„Bianca Buzila Wanna be în mizerie, am înțeles. Suntem pregătiți de talentul și frumusețea ta inegalabile. Ce îți plimbi în mașină? C****** sau chiloții puși la înmuiat”, a mai spus Oana Zăvoranu.