Oana Roman, scandal la magazin! Ce a pățit vedeta atât de grav

Oana Roman

Oana Roman le-a impartasit prietenilor virtuli experienta neplacuta pe carea avut-o intr-un supermarket din Capitala. Femeia este extrem de revoltata si promite ca lucrurile nu vor ramane asa. Nimanui nu i-ar placea sa fie in locul ei, iar ce a urmat intrece orice imaginatie. Fiica lui Petre Roman a vrut doar sa faca anumite cuparaturi cand i s-a intamplat asa ceva.

Sotia lui Marius Elisei a rabufnit pe internet. Femeia a fost la cumparaturi, la supermarket. Cand a ajuns acasa si a deschis una dintre cutii, a crezut ca nu e adevarat. A aruncat-o imediat la gunoi! Vedeta este hotarata sa depuna plangere impotriva respectivului magazin. Spera ca acestia sa nu ramana nepedepsiti. Intre timp, Oana Roman si-a trimis sotul inapoi la supermarketul cu pricina pentru a le face scandal celor de acolo.

Ce a găsit Oana Roman în cutia cumparata de la supermarket

Fara prea multe cuvinte, vă spunem că vedeta s-a plans ca a cumparat carne proaspata de la magazin, iar cand a deschis cutia aceasta era stricata! Furioasa nevoie mare, Oana Roman le-a povestit fanilor ei intamplarea neplacuta de care a avut parte. Fiica lui Petre Roman spune ca atunci cand a deschis ambalajul, a simtit un miros ingrozitor. Asa a realizat ca pachetul cumparat dintr-un supermarket din Capitala continea carne stricata!

”Sunt împuțile la propriu. În momentul în care am deschis cutia pur și simplu mi s-a făcut rău… o să facem plângere la Protecția Consumatorului pentru că mi se pare absolut oribil să cumperi o carne cel puțin împuțită, deci probabil termenul de valabilitate a fost schimbat”, a spus Oana Roman pe InstaStory, extrem de revoltată.

Pe langa acest eveniment neplacut din viata ei, Oana Roman se simte mai bine ca niciodata. Vedeta a slabit zeci de kilograme, iar acum a ajuns sa fie in cea mai buna forma din toata viata ei. Pe langa acest lucru, femeia a reusit si sa se mute intr-o casa superba, pe care o numeste Paradis. Relatia cu sotul ei s-a imbunatatit considerabil, nemafiind vorba despre divort in aceste momente.

Voievozii care au iubit prea mult femeile fără pic de pudoare

soacra lui Brigitte

Soacra lui Brigitte Pastramă a rupt tăcerea! Ce spune despre nora ei