Oana Roman și-a expus părerea cu privire la separarea dintre Ilie Năstase și fosta sa soție, Ioana Simion. Se pare că fiica lui Petre Roman este îndurerată din cauza faptului că Ilie Năstase va mai avea parte de încă un divorț în viața lui.

Reclamă

Oana Roman mărturisește că ține foarte mult la ”Nasty” și că regretă foarte mult că acesta va mai avea parte de încă un eșec în plan personal. De asemenea, aceasta refgretă și faptul că Ilie Năstase s-a despărțit de Brigitte, fosta sa soție. La un moment dat chiar a intervenit și a încercat să-i convingă să nu se despartă, fără rezultat însă.

De asemenea, Oana Roman mai afirmă faptul că Ilie Năstase este o fire foarte dificlă și că nu oricine poate avea o viață frumoasă și liniștită alături de el. Cum Ioana este o fire blândă și liniștită, nepotrivirea de caracter dintre cei doi a adus cu sine, în mod inevitabil, și divorțul dintre ei.

Reclamă

Ce spune Oana Roman despre divorțul dintre Ilie Năstase și Ioana Simion?

“Eu îl iubesc foarte mult pe Ilie Năstase, am crescut cu el. Este un geniu copil, un copil rămas în trecut. Îmi par rău că i se întâmplă asta. El nu merită. Atunci când era cu Brigitte, am încercat să îi determin să nu divorțeze. Ei făceau un cuplu frumos.
Ea a fost o mâna de fier, care i-a pus pe picioare toate afacerile. Mă doare să văd asta. El nu merită. Este un copil rebel și nebun, care nu ține cont de norme. De asta nu reușește să rămână cu cineva. Poate ea își dorește mai multă liniște.
El nu este așa. Nu are răbdare. Nu este ușor să trăiești cu stilul lui. Este puțin greu să stai lângă el. Ioana este o femeie mai așezată. El are un caracter altfel, nu a fost vorba despre diferența de vârstă între ei”, a mărturisit Oana Roman.

Ilie Năstase a menționat la un moment dat faptul că între el și Ioana va urma o nuntă memorabiliă după ce vor lua sfârșit, în mare parte, problemele din țara noastră în ceea ce privește pandemia de coronavirus. Viața i-a dat planurile peste cap, se pare. Ioana a depus deja actele de divorț, astfel că separarea acestora definitvă este inevitabilă.

„Cu Ilie mai vorbesc, dar, locuim separat. Ne mai vedem, îl mai ajut cu ce are nevoie, îl duc unde are nevoie. Atât”,a declarat Ioana Simion cu câteva zile în urmă.