Oana Roman a declarat război kilogramelor în plus.

În ultimii doi ani, Oana Roman a reușit să dea jos peste 20 de kilograme, însă nu are de gând să se oprească aici. Vedeta se mândrește cu noua sa siluetă, dar nu a renunțat la diete și proceduri corporale. Recent, fiica lui Petre Roman și-a anunțat fanii că a început iar să țină post intermitent, după ce se îngrășase circa trei kilograme de Paște. Iată cum arată acum! 

Oana Roman le-a arătat tuturor cât de mult a slăbit

Oana Roman s-a luptat cu surplusul de kilograme de când se știe. De ceva timp încoace, vedeta pare că a reușit să găsească o metodă de menținere a greutății, iar acum poartă ținute pe care înainte de a slăbi poate nici măcar nu le-ar fi cumpărat. Pentru că a reușit imposibilul, ea se laudă cu noua siluetă pe rețelele de socializare.

Ea le-a dezvăluit fanilor virtuali cum a reușit să slăbească și să-și subțieze vizibil talia cu ajutorul procedurilor de ordin estetic. Mai mult de atât, Oana Roman s-a dezgolit pe internet, pentru a demonstra cât de mult a slăbit. Ea le-a arătat prietenilor de pe Instagram că nu mai are niciun pic de celulită pe picioare.

„De Paște m-am îngrășat trei kilograme și jumătate! Acum am început din nou procedurile și am revenit la dieta mea, la ceaiul meu. Nu mănânc timp de 16 ore. Astăzi, de exemplu, se făcuseră 26 de ore de când nu mâncasem. Am mâncat la Timișoara la ora 18 și am mai mâncat azi la 16 și până mâine nu mai mănânc nimic”, a dezvăluit Oana Roman, pentru Click!

foto: instagram

S-a despărțit de Marius Elisei?

Oana Roman a făcut declarații neașteptate despre relația sa cu Marius Elisei, bărbatul împreună cu care are o fetiță. Invitată în cadrul unei emisiuni tv, fiica lui Petre Roman a vorbit despre problemele pe care le are în cuplu.

„Divergențele apar din varii motive. Apar pentru că, la un moment dat, poate vedem lucrurile ușor diferit, și comparativ cu trecutul pe care îl are fiecare, cu generația din care venim. Le gestionăm… uneori nu prea reușim să le gestionăm, suntem și noi oameni. E o provocare”, spunea Oana Roman.

„Eu am încercat foarte mulți ani să îi explic și să mă mulez și să accept niște lucruri, nu se poate. Este clar că eu asta sunt și asta este viața mea, munca mea e asta, menirea mea este să fac asta, noi am vorbit de-a lungul anilor de zeci și sute de ori. Am ajuns în punctul în care am senzația că vorbesc doar eu și mă aud singură”, a declarat Oana Roman, potrivit spynews.ro. 

Distribuie

Alina Anghel, jurnalist cu peste 8 ani de experiență. Vine în echipa substantial.ro pentru a vă pune la curent cu tot ceea ce se întâmplă în lumea mondenă și nu numai. Evenimentele la care a participat au ajutat-o să cunoască o mulțime de personaje din lumea showbizului și este gata să dea ora exactă atunci când vine vorba de știri de calitate.