Oana Roman și-a băgat fanii la bănuieli, dar a deslușit rapid misterul declarațiilor sale.

De-a lungul timpului, Oana Roman a vorbit dechis despre problemele cu care se confruntă în viața personală, expunându-și, în aceeași măsură, și părțile pozitive, și pe cele negative. Face eforturi pentru ca toate lucrurile să fie aranjate în viața ei pe toate planurile, așa  că nu pierde din vedere nicio zi. De curând, însă, fiica lui Petre Roman a scris pe InstaStory un mesaj care, la o primă vedere, le-a dat de gândit admiratorilor ei, însă nu este ceea ce pare. Iată despre ce este vorba!

De ceva vreme, Oana Roman are foarte mare grijă de felul în care arată și depune eforturi substanțiale pentru a arăta din ce în ce mai bine. Se confruntă de ani buni cu kilogramele în plus, însă a dat dovadă de foarte multă ambiție în ultima vreme, reușind să elimine o bună parte din kilogramele pe baza cărora a fost criticată în nenumărate rânduri de răutăcioși. Pentru a beneficia de cele mai rapide și eficiente rezultate, Oana Roman a adoptat o dietă echilibrată, dar a apelat și la diferite proceduri de remodelare corporală cu care este foarte bună prietenă de ceva vreme.

Oana Roman face eforturi zi de zi pentru a arăta bine

De-a lungul timpului, Oana Roman a testat numeroase proceduri de remodelare corporală, a analizat rezultatele și, în final, a ajuns la o concluzie. În ciuda faptului că pe piață există foarte multe aparate și proceduri care promit dispariția celulitei și topirea kilogramelor în plus, fiica lui Petre Roman a rămas fidelă unei singure proceduri, având în vedere rezultatele foarte bune pe care le-a avut apelând la acest aparat.

Celulita este una dintre problemele cu care se confruntă majoritatea femeilor și se pare că nici Oana Roman nu a scăpat de acest inconvenient. Așa că a căutat diferite soluții pentru a putea scăpa de ea și se pare că a și găsit-o, spunând despre aparatul care a ajutat-o să aibă o piele tonifiată că este „prima iubire”.

Mioara Roman și-a refăcut viața alături de un alt bărbat? Chiar Oana Roman este cea care a dat-o de gol pe mama sa: „Pare foarte fericită”

„Am revenit la prima iubire. Singurul aparat cu care eu mi-am atenuat celulita și care mi-a tonifiat pielea. Acest aparat este o minune. Și vă spun după ce l-am folosit 2 ani”, a spus Oana Roman pe InstaStory.

Distribuie

Mihaela are 22 de ani. A absolvit studiile la Facultatea de Litere, „Universitatea București” și activează în domeniu de 3 ani, lucrând la mai multe publicații.