Oana Roman este enervată la culme de factura pe care a primit-o la energia electrică. Aceasta este extrem de supărată pe modul în care furnizorii emit factura.  

Aceasta se plânge că deși trimite indexul lunar, furnizorii emit factura, apoi o anulează, iar în următoarea lună pun de trei ori suma respectivă.  

Oana Roman: Fură ca în codru și fac ce vor

„Își bat joc. Eu trimit index lunar. Nu calculează la timp. Emit factura apoi o anulează și mi dau zero apoi luna următoare pun de 3 ori suma . Fură ca în codru și fac ce vor ei. Niște nemernici”, declarat Oana Roman în exclusivitate pentru EVZ.  

Aceasta povestește că în urmă cu două luni a primit o factură de o anumită sumă, apoi au anulat-o. Luna asta, factura a venit pe două luni, suma fiind de trei ori mai mare. De asemenea, vedeta a tras și un semnal de alarmă.  

„E începutul sfârșitului dacă nu se trezește nimeni”, a spus Oana Roman. 

CITEȘTE ȘI: Marius Manole a rămas cu gura căscată! Cât trebuie să plătească actorul la curent: Cât pentru Casa Poporului

Oana Roman a rămas cu gura căscată când a văzut factura la energie: Fură ca în codru! Niște nemernici Instagram

Vedetele, asaltate de facturi imense

În ultimele zile tot mai multe vedete sau persoane publice s-au plâns pe rețelele de socializare din cauza facturilor imense pe care le primesc.  

Părinții Danei Budeanu, filosoful Mihai Șora, actorul Marius Manole și Dorian Popa sunt câțiva dintre cei care se plâng că au primit facturi uriașe.  

Bine, Dorian Popa, pozitiv de fel, deși a primit o facturi de peste 8.000 de lei, acesta a luat toată situația în râs. Într-o poză postată pe Instagram Story, influencerul spune că știa de ce nu se duce în vacanță anul acesta.  

Dana Budeanu: Plătim pentru șmecherii din energie

Pe de altă parte, Dana Budeanu a fost extrem de revoltată pentru că părinții ei au primit facturi imense, deși nu sunt justificate.   

“Mama a înnebunit, a îndrăznit să aibă mașină de spălat în 2022. Am găsit o factură de 31 de milioane și alta de 34 de milioane, în mijlocul verii. Noi plătim iahturi, vile, vacanțe, școli în străinătate, pentru niște șmecheri în energie. Părinții mei nu au aer condiționat. Locuiesc într-o casă pentru care au plătit până acum între 400 și 600 de lei. Și brusc s-au trezit cu aceste facturi. Am depus reclamație la ANPC, am sunat la Enel”, a precizat Dana Budeanu pentru RTV.