„Survivor România” se apropie cu pași repezi de final. După eliminarea de seara trecută au mai rămas în joc doar cinci concurenți. Ultima ediției a emisiunii de la Pro Tv a adus eliminarea Oanei Ciocan. Tânăra a adunat cele mai puține voturi din partea publicului și a fost nevoită să plece acasă.

Sera trecută, Blaze, Alex Nedelcu, Elena Chiriac, Alex Delea, Ionuț Popa și Oana Ciocan s-au luptat pentru a-și păstra locul în cadrul jocului din Dominicană. Luptele dure s-au dat pe traseu, iar în cele din urmă Ionuț Popa a reușit să își adjudece imunitatea. Ulterior, în urma consiliului, spre eliminare au fost propuși Elena Chiriac, Oana Ciocan și Alex Delea. În urma voturilor telespectatorilor, Daniel Pavel a anunțat că Oana Ciocan este concurentul care va părăsi competiția.

„Ai evoluat, ai ajuns în faza confruntărilor individuale, ai spus că ai dat totul, ai dat și bucăți de piele, ai lăsat acolo și ai adus punct cu Blaze. Pentru toată această evoluție a ta, pentru toate lecțiile tale pe care le-ai luat, pe care le lași aici, Oana Ciocan îți doresc succes pe mai departe, baftă în tot ce realizezi. Pentru tine, Survivor România se oprește în această seară, în acest consiliu, acum și aici, însă tu vei continua să evoluezi, așa cum o veți face toți.”, a spus Daniel Pavel.

O nouă eliminare la „Survivor România”! Oana Ciocan a părăsit competiția din Dominicană. În joc au mai rămas doar cinci concurenți
Instagram

Oana Ciocan, primele declarații după eliminare

Oana Ciocan a primit cu tristețe rezultatul votului și s-a arătat dezamăgită de faptul că nu poate merge mai departe, spre marea finală. Cu toate acestea, tânăra a mărturisit că experiența „Survivor România” a învățat-o mult lucruri și este mulțumită de tot ce a reușit să realizeze.

„Domnul Dan, mă doare inima. Am crezut în șansa mea până la final. Am luptat, deși mi-a fost greu uneori. Sunt atât de mândră că am ajuns până aici, pentru că eu nu mă gândeam și am ajuns, până la urmă, încât nu pot să plâng. Pentru că sunt mândră de mine, sunt recunoscătoare, m-am maturizat și am învățat atâtea lecții încât nu aș putea să ofer nimic atât de mare la schimb”, a spus Oana Ciocan, după aflarea rezultatului.