Reclamă
Reclamă

Gorjul nu duce deloc lipsă de oameni talentați. După ce a dat lovitura cu celebra „Căsuță Răsturnată”, Alex Ducu a dat lovitura cu cea mai recentă creație. La doar câțiva kilometri de Târgu-Jiu se află, mai nou, Castelul Vrăjitoarelor.

Zona adiacentă orașului lui Constantin Brâncuși începe să se dezvolte din ce în ce mai mult din punct de vedere turistic. În ultima vreme, pe harta Gorjului au început să apară diverse atracții turistice care sunt vizitate de foarte mulți curioși. După „Pădurea Colorată” și „Căsuța Răsturnată”, o nouă locație atrage copii, dar și adulții ca un magnet.

Este vorba despre „Castelul Vrăjitoarelor”, un punct turistic deschis de curând de către Alex Ducu. Locația se află în satul Poienari și deja a avut primii vizitatori. Cei mici și cei mai mari au luat cu asalt „fortăreața„ vrăjitoarelor chiar în prima zi, al deschidere.

O nouă atracție turistică face furori în Gorj. Cât te costă o vizită la Castelul Vrăjitoarelor
social media

„Castelul Vrăjitoarelor” i-a cucerit pe copii

Alex Ducu a povestit că întregul concept îi aparține, de la poveste până la design. „Castelul Vrăjitoarelor” are mai multe camere, fiecare reprezentând povestea unui personaj. Cei care vor să meargă în Gorj să viziteze atracția turistică, trebuie să știe că se percepe o taxă de intrare. Și anume, 20 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copiii.

Reclamă

„Castelul Vrăjitoarelor” va fi deschis inclusiv în ziua de Paște, între orele 9-19. Construcția castelului a durat aproape un an și poate fi ușor de reperat. Aceasta se află în imediata vecinătate a unui alt punct de atracție din Poienari și anume, „Căsuța Răsturnată”.

„Structura este ca la o casă normală. Eu am mers la un arhitect din județul Vâlcea și i-am spus ceea ce îmi doresc. Una dintre dorințe a fost să se poată ieși pe acoperiș. L-am rugat să bage foarte mult fier. Camerele au o înălțime de aproape patru metri“, a declarat Alex Ducu, potrivit adevarul.ro.

Reclamă
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro