Află ce „ascunde” Bianca Drăgușanu în portofel

Dacă v-ați fi așteptat ca în portmoneul Biancăi Drăgușanu să se regăsească numai carduri de credit și foarte mulți bani cash, ei bine, nu. Diva a dezvăluit ce ține în portofelul său și cu siguranță nu te-ai fi așteptat ca aceste lucruri să se regăsească la Bianca Drăgușanu.

CITEȘTE ȘI – Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, sejur romantic în Orașul Îndrăgostiților. Cei doi nu se mai ascund

Prezentă în emisiunea „Zig Zag” prezentată de către George Tănase, Bianca a dezvăluit că în portofelul său se regăsesc lucruri mai puțin obișnuite: de la tămâie, frunze de dafin, până la palo santo.

Dacă e să ne luăm după spusele Lidiei Fecioru, banii se pun în portofel pentru a aduce prosperitate. Mai în glumă, mai în serios, se pare că acest ritual funcționează în cazul Biancăi, având în vedere că nu duce grija zilei de mâine.

@starloveib

♬ sunet original – STARLOVEIB

„Dacă te uiți la mine în portofel am numai tămâie, numai frunze de dafin și palo santo.” a declarat Bianca Drăgușanu în emisiunea „Zig Zag” de pe canalul theXclusive

Bianca Drăgușanu a refuzat participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Blondina a fost ofertată pentru a face parte din noul sezon al emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Se pare că onorariul oferit de cei de la PRO TV nu a mulțumit-o pe deplin pe blondină, astfel că a refuzat oferta. În același timp, Bianca mărturisește că are alte modalități prin care poate face bani, nicidecum să fie supuse la tot felul de probe.

„De ce să stau eu în balegă până la gât, să mănânc viermi? Am încasat 100.000 de euro din videochat. Nu am făcut nimic. Stau pozele mele pe niste stâlpi și mi-au intrat banii în cont.

Nici sora mea nu a acceptat să se ducă la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Ea a fost acum doua luni la ei. Au vrut-o cei de la Pro TV. Le-a plăcut mult de ea, dar i-a refuzat.lăsați-mă! Am plecat acasă după o săptămână.” a declarat în trecut Bianca Drăgușanu pentru FANATIK

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.