Celebrul cuplu pare să ajungă la alt nivel al relației


Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au lăsat deoparte activitățile profesionale și au bifat o escapadă în Amsterdam. Cei doi amorezi s-au ascuns vreme îndelungată de ochii curioșilor, însă lucrurile s-au schimbat acum. Ambii au postat pe rețelele de socializare imagini împreună, ipostaze în care dragostea li ce citește de chipuri.

Plimbare romantică prin Amsterdam

Minunatul Amsterdam este recunoscut și ca fiind Orașul lalelelor sau al îndrăgostiților. Este de altfel una dintre cele mai alese destinații, milioane de turiști vizitând-ul. Un sejur la Amsterdam  este cu siguranță un cadou reușit când vine vorba despre el și ea. Cafenele superbe, cadre aparte, mâncare delicioasă și oameni din toate colțurile lumii. Cam astfel se conturează o vizită în minunatul Amsterdam. La pachet cu toate acestea, toamna, peisajul orașului este unul absolut spectaculos.

Sursa:Instagram

Deși Amsterdamul este recunoscut ca fiind și unul dintre „capitalele” dezmățului, nu este deloc așa. Red District este o regiune urbană în care cei dornici de senzații poposesc. Zona este însă frecventată de un număr limitat de curioși.

Ca doi amorezi, Bianca și Gabi Bădălău au ales această destinație în perioada toamnei. Cei doi s-au bucurat de vreme bună, de plimbări pe podul îndrăgostiților și au împărtășit totul cu cei din mediul online.

Bianca și Gabi locuiesc împreună

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au traversat numeroase suișuri și coborâșuri în relația lor. Cu toate că s-au despărțit de câteva ori, într-un final, cei doi au demonstrat că dragostea învinge toate obstacolele. În ultimii doi ani, celebrul cuplu a avut numeroase impedimente. Cel mai mare dintre acestea este legat de mariajul pe care afaceristul nu l-a încheiat încă. Mai exact, acesta nu a reușit nici acum să semneze actele de divorț.

Totodată, nici familia milionarului nu este de acord cu povestea lui de iubire cu Bianca. Totuși, cei doi locuiesc de ceva timp împreună, ca o adevărată familie.

Distribuie

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.