Fotografiile momentului o vor scoate din sărite pe Anamaria Prodan! Laurențiu Reghecampf s-a afișat cu noua iubită, Corina Caciuc. Antrenorul de la Universitatea Craiova a fost surprins în tandrețuri cu femeia care urmează să-l facă tată pentru a treia oară. 

În urmă cu doar câteva zile, paparazzii Cancan s-au surprins pe Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc împreună, pe stradă, în Capitală. Este pentru prima dată când fostul soț al Anamariei Prodan se afișează, fără rețineri, în public, cu noua parteneră.

Laurențiu Reghecampf și iubita lui, Corina, în tandrețuri pe străzile din București

Conform sursei citate anterior, Corina Caciuc, iubita însărcinată a lui Reghe, a mers prima dată la un restaurant, acolo unde s-a întâlnit cu o amică. Îmbrăcată lejer, într-o pereche de colanți negri și un tricou mai larg, Corina Caciuc a încercat să-și mascheze burtica de gravidă.

După câteva minute bune petrecute la restaurant, în compania prietenei sale, Corina Caciuc a avut parte de o surpriză. Laurențiu Reghecampf și-a făcut apariția, semn că antrenorul este extrem de grijuliu cu tânăra gravidă. Din fotografiile prezentate de cei de la Cancan, se observă că cei doi par fericiți împreună. Mai mult de atât, la plecarea din restaurant, Corina Caciuc îl ținea de braț pe Reghe, iar antrenorul zâmbea încontinuu.

Anamaria Prodan și Reghe, divorț după 15 ani de mariaj

foto: arhivă personală

Anamaria Prodan Laurențiu Reghecampf și-au spus „adio” după un mariaj de aproape 15 ani. Cei doi își reuniseră jurămintele la începutul lunii iunie, perioadă în care totul părea extrem de bine în relația lor. Imediat după acest moment, însă, zvonurile despre separare au început să apară în spațiul public. Mai mult în luna iulie, tehnicianul Craiovei a fost surprins în Grecia alături de actuala iubită, într-o vacanță romantică.

„Noi, familia, îl vom ajuta pe Laurențiu întotdeauna să se ridice! Ne pare foarte rău că a căzut în această capcană cumplită pentru cariera și imaginea lui, dar cine a făcut nemernicia asta o să plătească cu siguranță. Laurențiu nu va lăsa nimic neplătit în viața lui. 

Îi urăm multă putere să poată să-și revină și să înțeleagă că această lumea în care zace azi nu este lumea lui. Este un om minunat care a greșit teribil și care nu o să stea în genunchi foarte mult timp. Cu siguranță se va ridica mult mai puternic. Îi urăm noroc.”, a fost mesajul impresarei pentru fostul ei soț.