Detaliile legate de presupusul divorț vehiculate intens în ultima perioadă în mass media par să capete contur. După ce Anamaria Prodan a negat vehement că soțul ei ar avea vreo altă relație decât cea oficială, Laurențiu Reghecampf vrea să ducă totul la alt nivel. Astfel în spațiul public au fost scoase la iveală poze cu tehnicianul Craiovei și femeia care i-a furat inima.

Antrenorul pare extrem de îndrăgostit

Imaginile apărute în urmă cu puțin timp vorbesc de la sine despre relația dintre antrenor și Corina Caciuc, cea alături de care locuiește acum. Cei doi s-au cunoscut în Dubai în urmă cu ceva timp, iar de atunci povestea lor s-a înfiripat încet, departe de ochii curioșilor. Deși vara trecută au mai apărut fotografii cu Reghecampf și amanta lui cea care a dezmințit și atunci zvonurile divorțului a fost sexi impresara, Anamaria Prodan.

Având în vedere imaginile în care tehnicianul Craiovei apare extrem de zâmbitor, cel mai probabil separarea de soția lui nu mai poate fi negată în nici un fel.Fotografiile momentului sunt realizate cu telefonul chiar de către antrenor, ceea ce înseamnă că acesta ar fi fost cel care a decis ca materialele să iasă la iveală. Ambii parteneri ai poveștii de amor par extrem de fericiți împreună. Totodată, Corina Caciuc a fost surprinsă și cu burtica de gravidă la vedere.

Anamaria Prodan, noi mărturisiri pe Instagram despre cei care vor să o vadă la pământ. ”Nu am foarte mulți prieteni„

Actele de divorț au fost depuse

Laurențiu Reghecampf a anunțat zilele trecute că a depus actele de divorț și că nu are de gând să mai expună public detalii legate de viața personală.În același timp, încă soția lui a precizat că nu divorțează și mai ales că nu a primit încă actele care i-ar cere separarea oficială.După apariția imaginilor în spațiul public, sexi impresara a mărturisit că la începutul săptămânii viitoare are de gând să comunice la rândul ei public poziția ei și a familiei vizavi de Laurențiu Reghecampf.