Jean de la Craiova are reguli stricte chiar și atunci când vine vorba de banalele șosete.

Jean de la Craiova a fost mereu atent la aparițiile pe care le-a avut pe scenă în fața fanilor. Artistul a vrut să arate perfect și s-a concentrat de fiecare dată pe detalii. Mai nou, fanii acestuia au aflat că are un întreg ritual legat de șosete.

Poatre că pentru unii pare banal, dar pentru Jean de la Craiova, șosetele joacă un rol important în alcătuirea unei ținute. De fiecare dată, acesta și-a ales cu mare atenție șosetele pe care le-a accesorizat perfect ținutei. Dar asta nu este tot.

Fără a fi superstițios, Jean de la Craiova a recunoscut că are un ritual special atunci când vine vorba de șosete. Manelistul nu poartă aceeași pereche de două ori, iar o parte din vină o are materialul din care sunt făcute. Potrivit spuselor acestuia, după fiecare purtare, șosetele negre începeau să devină albe, iar asta îl deranja foarte mult.

După ce le poartă, Jean de la Craiova trece șosetele printr-un ritual pe care aproape nimeni nu-l practică. Artistul garantează că nu este vorba despre vreo superstiție, ci este doar un obicei.

„Nu port două perechi. Nu-mi place. Ciorapii din ziua de azi sunt făcuți de unică folosință.(…) I-am ars la curte, într-o găleată”, a spus Jean de la Craiova.

Nu o să-ți vină să crezi ce face Jean de la Craiova cu șosetele! Artistul nu a purtat niciodată de două ori aceeași pereche
Facebook

Jean de la Craiova, fără proiectul de la Antena 1

Anul acesta, manelistul a fost dat afară de la emisiunea verii pe care pariază Antena 1. „Splash! Vedete la apă” revine, dar, de data asta, cu o nouă formulă. La masa juraților s-au păstrat Andreea Gherase, Iulia Albu și Nea Mărin. În schimb, Jean a fost scos din schemă.

Manelistul a fost înlocuit cu o altă vedetă familiară celor care urmăresc Antena 1. Este vorba despre nimeni altcineva decât Cosmin Natanticu. Aceasta are experiența show-urilor TV, mai ales acum, după ce a participat la „Asia Express” și la „Dancing on ice”.

Așa cum era de așteptat, lui Jean nu i-a picat deloc vestea, mai ales că nu a fost anunțat din timp. Artistul a fost diplomat, ca de obicei și nu a dat vina pe nimeni. Ba chiar a pus totul pe seama lipsei sale de experiență din domeniul înotului.

@diana.blogger #dianablogger #viral #bucurestiromania🇷🇴 #tiktok #fyp #vorbestemoldova #romania #chisinaumoldova #jeandelacraiova ♬ sunet original – Tik Toker Diana

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.