Jean de la Craiova a făcut prima declarație după ce s-a dezvăluit public că nu mai face parte din emisiunea „Splash, vedete la apă”.

În aceste zile, filmările sunt în toi pentru noul sezon al emisiunii „Splash, vedete la apă”. Filmările au loc la Bazinul de Înot din Bacău.

Sezonul cu numărul cinci vine cu câteva schimbări la masa juriului. Dacă telespectatorii s-ar fi așteptat să-l revadă în această emisiune pe artistul Jean de la Craiova, ei bine, nu avem vești tocmai bune. Artistul a fost înlocuit cu Cosmin Natanticu. Manelistul spune că nu a fost dorința lui, ci a producătorilor show-ului.

„Nu trec de decizia lor..”

Sursa: Social media

„Probabil așa au decis ei și nu trec de decizia lor… a fost a lor și asta e. Nu e vorba că mi-am dorit sau nu mi-au dorit. Ai au luat o decizie și nu pot să zic eu ceva… asta e, dacă așa au văzut-o ei. Eee, nu mi-au dat niciun motiv, adică eu nu pot să forțez. Cine știe?” a declarat Jean pentru CANCAN.RO.

Jean de la Craiova nu poate înțelege care au fost motivele din spatele înlocuirii lui de la masa juraților, având în vedere că a făcut o echipă foarte bună alături de Nea Mărin și Iulia Albu.

„Să-și bage oamenii lor acolo. Jurizarea mea cu Nea Mărin acolo,  făceam o echipă bună, și cu Iulia Albu, la fel, în fine. Probabil, nu aveam experiență necesară și aveau alții. Nu îmi pare rău… a fost o experiență frumoasă, probabil, nu eram pregătit să jurizez mai detaliat. Eu… ținând cont că am concurat și știu ce înseamnă…” a mai spus Jean pentru sursa citată anterior

Pe de altă parte, înlocuitorul lui Jean de la Craiova, Cosmin Natanticu și-a făcut lecțiile și știe exact care sunt criteriile de notare după care va acorda notele concurenților din acest show.

„Eu voi puncta curajul – și când spun asta, mă refer inclusiv la cei care nu vor sări. Doar faptul că vin până la Bacău și încearcă, va conta pentru mine ca jurat.

Dincolo de asta, însă, mi-aș dori că în acest sezon să văd mai mult curaj și concurenți care evoluează și urcă treaptă cu treaptă, până la 10 metri. Pot spune și ce mi-aș dori de la mine – mi-aș dori să rămân pe margine. Eu știu să înot cât să nu mă înec, așa că n-am de gând să mă pun cu Nea Marin!” a declarat Cosmin Natanticu

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.