Adevărul a ieșit la iveală și a fost făcut public chiar de către marele artist

Când vorbim de Bogdan de la Ploiești, ne referim la unul dintre cei mai buni și mai de succes maneliștii apăruți pe piață în ultimii ani. Este un artist renumit și de succes, care a reușit să aibă o carieră în domeniul muzical. Acum se numără printre cei mai buni maneliști din România, și a ajuns în acest punct după multă muncă. 

Cât despre etnia lui, mulți au fost cei care au crezut cu tărie că Bogdan de la Ploiești este de etnie romă. Bomba a fost aruncată chiar de către artist, în cadrul unui podcast.

Bogdan de la Ploiești: ,,Eu nici nu sunt de etnie”

Șocul a fost mare pentru mulți atunci când au aflat că artistul nu este de etnie. Lăutarilor nu le-a venit să creadă și nu au reușit să înțeleagă cum reușește să cânte atât de bine toate stilurile muzicale.

,,De fapt, mai am o bombă. E nici nu sunt de etnie și și majoritatea lăutarilor… a fost un șoc pentru ei. Toți mă întrebau: Domne, cum, tu nu ești țigan? Și cum cânți stilurile astea, cum faci, cum? 

@_pantera.roz #bogdandelaploiesti #5pasidebine #PovestitorulDeFilm #misiuneatiktok #podcast #foryoupage ♬ sunet original – _pantera.roz

Am muncit foarte mult, a fost foarte greu. Gen primii patru ani cred că nici n-am existat, știi? Doar încercam să învăț să stau pe ton, sau să cânt. Pentru că eu când am intrat în muzică doar cântam prin parcuri, pe afară, și le plăcea prietenilor mei”, a spus artistul, în cadrul unui podcast.

Cu ce s-a ocupat artistul, înainte de a deveni cântăreț

Deși acum este unul dintre cei mai renumiți cântăreți, înainte de a deveni celebru acesta a făcut fotbal de performanță.

,,Am facut fotbal de performanțaăAm ajuns locul unu în țară, eram în lotul național al României. (…)

social media

Părinții mei își doreau să ajung fotbalist, însă a fost un moment când a trebuit să aleg între fotbal și muzică, pentru că aveam nevoie de bani.

Am ales muzica și uite că am reușit, am ajuns unde sunt și sunt tare mândru că lumea apreciază muzica la adevărata mea valoare”, povestea Bogdan de la Ploiești în urmă cu ceva timp, potrivit informațiilor apărute în presă.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!