De acum vei uita de problemele financiare dacă ai la dispoziție o astfel de monedă

În ultima vreme, monedele vechi sunt din ce în ce mai căutate. Ele ajung să valoreze o adevărată avere, iar dacă ai pe acasă astfel de mici comori, te poți considera o persoană norocoasă. Sunt multe monede vechi care se vând cu sume importante, însă de această dată este vorba despre moneda de 5000 de lei. Iată cu ce sumă o poți vinde, dacă deții vreuna pe acasă. 

(CITEȘTE ȘI: FOTO Ai această monedă acasă? Se vinde cu o sumă colosală în prezent)

Moneda de 5000 de lei a fost pusă pentru prima dată în circulație în anul 2002. Însă a fost emisă și în anii 2003 și 2004. Cea din 2022 are pe avers stema României în partea de sus și anul emisiunii încadrat între două liniuțe în partea de jos. Ea este cea mai valoroasă dintre toate cele trei variante și se vinde pe OLX cu o sumă substanțială.

Cât costă moneda de 5000 de lei, în 2022

Site-ul OLX este plin de anunțuri de vânzare-cumpărare cu monede vechi. Acestea costă o avere și ai face bine să profiți dacă ai pe acasă o astfel de comoară. Moneda de 5000 de lei, emisă în 2022, se vinde cu suma de 900 de lei. Prețurile sunt negociabile și acum este momentul oportun să faci un ban în plus.

Nu o să îți vină să crezi cu cât se vinde moneda de 5000 de lei. Poți obține o sumă frumușică dacă deții una
Arhivă presă

Pe site mai sunt puse la vânzare și monedele de 5000 de lei emise în anii 2003 și 2004. În schimb, acelea se vând la un preț mai mic, și anume 150 de lei bucata. Așadar, cele puse în circulație în anul 2002 sunt cele mai valoroase, în comparație cu cele din 2003 și 2004.

Valoarea bancnotei de 2000 de lei de la Eclipsa din 1999

Celebra bancnotă a fost de mult scoasă din circulație, dar a ajuns să coste o avere în zilele noastre. Această bancnotă reprezintă evenimentul astronomic din data de 11 august 1999, eclipsa totală de soare care a putut fi văzută și în România. Ea este la mare căutare în zilele noastre și se învârte în jurul sumei de 1000 de lei.

Distribuie

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii