Anca Dinicu și-a ascultat instinctul, iar în prezent, face ceea ce și-a dorit cel mai mult. Și anume, urcă pe marile scene ale teatrelor.

Anca Dinicu este cunoscută datorită proiectelor în care a apărut alături de Mihai Bendeac. De-a lungul timpului, actrița a reușit să își construiască propria identitatea și are o mulțime de fani. Dar oare cum ar fi arătat viața ei dacă nu ajungea să îmbrățișeze actoria?

Anca Dinicu a visat mereu să devină actriță. Destinul nu i-a surâs din prima, însă, mai târziu, s-a demonstrat că ce-i al ei e pus deoparte. Anca nu a renunțat la dorința ei de a ajunge pe marile scene ale teatrului, iar acum, își mulțumește pentru că a fost atât de ambițioasă.

Până la vârsta asta, Anca a reușit să bifeze proiecte la care alții doar visează. Pe lângă aparițiile TV, prietena lui Mihai Bendeac obține și cele mai râvnite roluri din lumea teatrului. Ba mai mult, i-a convins și pe cei de la Netflix să o ia într-una dintre cele mai de succes producții.

Nu o să îți vină să crezi! Ce meserie ar fi ales Anca Dinicu dacă nu ajungea actriță
Instagram

Anca Dinicu, cuvinte de laudă din partea lui Carmen Tănase

Prietenia cu Mihai Bendeac i-a schimbat traiectoria carierei. Totul a început cu rolul Narcisei, pe care a interpretat-o magistral. Apoi, au urmat și alte personaje, până când a intrat în pielea Ginei Felea. Gina a fost rolul care i-a adus cea mai mare notorietate și cele mai mari aprecieri. Chiar și Carmen Tănase a lăudat-o pe Anca, spunând „parcă mă văd pe mine în oglindă.”

Anca Dinicu trăiește pentru a urca pe scenă și pentru a face artă. Totuși, actrița a avut mereu și o variantă de rezervă. Pe vremea când își pierduse orice speranță că va deveni actriță, Anca a cochetat cu mai multe meserii. A fost contabilă o vreme, dar visul ei era cu totul și cu totul altul.

Anca și-a propus ca, în cazul în care nu deveni actriță, să își deschidă un magazin cu haine pentru căței. Asta pentru că și ea este o mare iubitoare de animale și are deja două patrupede.

@flory_floo #NikeShesBallin #vaidaflorentina ♬ suono originale – Vaida-Florentina

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.