Anca Dinicu este una dintre cele mai talentate actrițe din garda nouă. Prietenia ei cu Mihai Bendeac a ajutat-o să ajungă și în atenția publicului din fața micilor ecrane. Ceea ce nu știu mulți dintre fanii ei este faptul că Anca a intrat în pielea a zeci de personaje înainte să fie Gina Felea. 

Anca Dinicu este una dintre actrițele pe care fanii le confundă mereu cu personajele pe care le interpretează. Asta datorită faptului că actrița intră atât de bine în pielea lor și transpune 100%. Anca este prezentă de ani buni pe scenele teatrelor, însă publicul a cunoscut-o cel mai bine odată cu rolul Ginei Felea.

Anca Dinicu a participat la castingul pe care l-a organizat Mihai Bendeac pentru rolul Narcisei. Pe vremea aceea, Bendeac realiza „În Puii Mei” și avea nevoie de cineva care să intre în pielea artistei. Deși nu știa nimic despre Narcisa în viața reală, Anca a studiat-o atât de bine, încât l-a lăsat mască și pe Bendeac.

După această performanță, au urmat multe alte roluri pe Anca, atât la TV, cât și pe scenele teatrelor. Vedeta a dat dovadă că nu ea a ales teatrul, ci treatrul a ales-o pe ea. Bruneta a știu mereu că asta vrea să facă și nu a renunțat până nu i-a convins pe toți.

Anca Dinicu, sacrificii de dragul artei. Ce ar fi dispusă actrița să facă pentru un rol Instagram

Anca Dinicu nu are limite când vine vorba de propriile roluri

Celebritatea ei avea să vină în proporții uriașe abia după personajul Gina Felea. Anca Dinicu a interpretat-o exemplar. Chiar dacă au trecut ani buni de la încheierea „Băieți de Oraș”, actrița încă este confundată cu Gina Felea peste tot pe unde merge.

În pandemie, Anca Dinicu s-a concentrat mai mult pe propria persoană, dar nici profesional nu a dus-o rău. Actrița a apărut în producția Netflix, „White Lines” și sigur mai are și alți ași în mânecă. Momentan, Anca nu a găsit rolul care să o determine să facă orice pentru el. Totuși, recunoaște că dacă un personaj i-ar pune capac, ar fi în stare de gesturi extreme pentru a-l obține.

„M-aș îngrășa 30 de kilograme dacă mi-ar plăcea un rol. Cred că da. Aș putea să mă și rad în cap pentru un rol, dar depinde. Pentru carieră aș face multe”, a spus Anca Dinicu.

@video.clipuri1 #ancadinicu #fy #foryoupage #videoclipuri1 #bucuresti #2022 #interviu #ginafelea ♬ original sound – videoclipuri1