De cele mai multe ori, pentru familiile cu copii, weekendurile vin la pachet cu dorința de a lua o gură de aer proaspăt, de relaxare și de ieșire din rutina unui program riguros pe care îl au atât cei mici cât și cei mari în timpul săptămânii. Mulți dintre părinții preferă să plece din Capitală, fie spre munte, fie spre alte orașe care merită a fi explorate.  De asemenea, există și numeroase familii care fug de corvoada orelor petrecute în mașină pentru a ajunge la o anumită destinație. Astfel, preferă să profite de orele libere petrecând timpul în București. Și nu au nici un regret! Asta pentru că au la dispoziție numeroase modalități de distracție.

Excursie la zoo

Grădina Zoologică din București este și cea mai mare din țară, având  ca exemplare de admirat numeroase animale sălbatice, păsări, reptile. Prețul biletului este unul extrem de accesibil, astfel că, o excursie la zoo va fi un motiv de bucurie nu doar pentru copii ci și pentru părinți.Grădina Zoologică București se află în sectorul 1 al Capitalei, în pădurea Băneasa.


Orășelul cunoașterii

Acest aventuros proiect a fost conceput ca un loc de joacă în care celor mici le este stimulată inteligența și creativitatea. Copiii au la dispoziție un spațiu uriaș în care vor regăsi diferite activități de îndemânare, cultură generală, motricitate, etc. O vizită în acest labirint al cunoașterii va fi cu siguranță extrem de plăcută celor mici. Orășelul cunoașterii este localizat în sectorul 1, pe strada Pajurei.

Parcul IOR

Bucureștiul are numeroase parcuri frumoase, însă IOR are un farmec aparte de care cei mici vor fi cu siguranță atrași. Lacul din mijlocul acestuia, va fi cu siguranță piesa de atracție maximă a unei plimbări de seară alături de copii. Părinții curajoși pot încerca alături de cei mici plimbarea cu barca sau hidrobicicleta, chiar printre rațuștele care se plimbă nestingherite pe lac. Parcul are în structură numeroase scări, astfel că, dincolo de a admira peisajul, veți bifa și câteva zeci de minute de sport.

Muzeul Național al Aviației

Piticii pasionați de zborul cu avionul pot avea parte de o vizită la Muzeul Aviației. Pentru un bilet destul de ieftin, veți avea acces la a vă bucura de numeroasele aparate de zbor, multe dintre acestea cu însemnătate istorică, expuse atât în curtea instituției cât și în interior, în hangare. Cu siguranță cei mici se vor bucura din plin de o astfel de aventură.