Notă destul de bună pentru Jador la BAC! Unul dintre cei mai apreciati manelisti din Romania a facut o figura buna la examenul maturitatii. Ionut-Remus Dumitrache poate fi un exemplu pentru multi tineri din acest punct de vedere. Baiat simplu, de la tara, dintr-un mediu nefavorabil, Jador a trecut onorabil peste acest moment din viata unui adolescent. Chiar el se mandreste cu faptul că a luat o notă atat de buna.

Jador este o persoana extrem de sincera si impartaseste orice cu fanii lui. Așa s-a ajuns să se afle ce notă a luat la BAC! Intr-un vlog de-al lui Selly, manelistul a fost intrebat despre acest moment din viata lui. Liderul 5Gang a ramas surprins de raspuns. Asta pentru ca, in acea perioada si el se pregatea sa sustina examenul de bacalaureat. Manelistul a trecut bacul cu nota 7, 24 și este destul de mândru de această notă.

Asta în condițiile in care doar el stie prin ce a trecut pana a ajuns aici. Bărbatul este născut în Bacău și are o sora mai mica. Familia acestuia este una modesta, iar in satul din care Jador provenea nimeni nu credea in el. Mandru de ce a realizat, artistul este constient ca fara ambitie nu ar fi ajuns aici. Vecinii lui nu auzisera de facultate, asadar faptul ca a trecut examenul si a intrat si la o universitate de prestigiu a fost un motiv de mare bucurie pentru manelist. Jador a fost student la ASE, dar nu s-a oprit aici. A ales sa urmeze și studii post-universitare. Artsitul ar fi terminat si un Master în Comunicare în Afaceri, potrivit datelor postate public pe retelele de socializare.

Ce notă a luat Jador la Bac

„Eu vin dintr-un mediu în care nimeni nu avea treabă cu facultatea. Totul era sub nivelul mării, în satul ăla. Eu am fost cel mai rău privit copil dintre toți și am luat Bacul”, a explicat artistul, după ce a dezvăluit ce notă a luat la bacalaureat.