Simina nu l-a invitat pe Jador la botez! Cum a reacționat bărbatul

Simina

Simina si-a botezat baietelul in weekend, iar marele absent a fost Jador. Desi barbatul declarase in urma cu ceva timp ca vrea sa cante la botezul lui Dominic, proaspata mamica nu si l-a dorit alaturi. Bruneta are o familie frumoasa alaturi de Alex Zanoaga si de baietelul lor, iar manelistul este acum doar o amintire. Dar ce a facut Jador in ziua botezului? Era de asteptat.

Petrecere mare in weekend, la crestinarea lui Dominic. Nasii au fost Raju, fost concurent de la Puterea Dragostei, și iubita lui. Mosii bebelusului au fost Raluca Munte și Nicholas Sax, si ei buni prieteni cu Alex Zănoagă și Simina. Chiar daca Nicholas este prieten și cu Jador, barbatul nu a fost invitat la botezul lui Dominic. O multime de fosti concurenti si-au facut aparitia la petrecerea in cinstea bebelusului. Toti s-au pozat cu copilul Siminei, iar internetul a fost impânzit de imagini si videoclipuri cu acesta. Cu aceasta ocazie, fanii au vazut si chipul lui Dominic, care seamana extrem de mult cu Alex Zănoagă.

Printre fostii concurenti care si-au facut aparitia se numara Marinela Mavrodin, Bobicioiu, Iancu Sterp, Simona, Stefania, dar si Roxana. Din pacate, iubita lui Turcu nu a stat la petrecere, desi s-a pregatit toata ziua pentru acest eveniment, potrivit postarilor din social media. Pentru ca s-a certat cu partenerul ei, bruneta a venit doar sa lase un cadou pentru Dominic și a plecat. Asta in ciuda faptului ca era imbracata la patru ace.

Ce a făcut Jador în acest timp?

În timp ce Simina trăia cea mai frumoasa zi din viata ei de mămică, de până acum, toata lumea se intreba daca Jador isi va face aparitia. În urmă cu ceva timp, manelistul declarase ca va avea un cadou pentru Dominic, anume ca ii va canta la botez. Se pare ca artistul a uitat, sau Simina nu l-a invitat. Cert este ca Jador si-a petrecut ziua cu Bogdan Mocanu, la sala, de unde a si postat numeroase fotografii! Sa fie acesta doar un mod de a nu se gandi la fosta lui iubita?

Isadora Duncan și Serghei Esenin: o viață tragică și un sfârșit tulburător

Stefania are probleme de sănătate. „M-am apucat deja de tratament”