Nota de la Bac a Andreei Bălan – Cum s-a descurcat vedeta la examen

nota

Nota de la Bac a Andreei Bălan ii va lua pe toti prin surprindere. In perioada in care a sustinut examenul maturitatii, Andreea Bălan deja avea experienta pe scena. Artista avea multi ani de munca in spate și era deja ocupata cu numeroase concerte cand s-a prezentat la examen. Cu toate acestea, Andreea Bălan a luat o nota acceptabila, la care multi dintre elevi din ziua de azi doar viseaza.

Vedeta se mândrește și acum cu nota de la Bac. Andreea Balan a fost o eleva constiincioasa si nu a renuntat la scoala. Asta in ciuda faptului ca deja cunoscuse gustul succesului. Blondina avea deja milioane de fani in timp ce era eleva si muncea din greu la cariera ei. Chiar si asa s-a prezentat la examenul maturitatii. Si nu doar ca s-a prezentat, ci l-a si luat cu brio. Nota este una extrem de buna pentru o eleva atat de ocupata precum era ea.

Așadar, Andreea Bălan a reușit să obțină nota 8,85 la examenul de Bacalaureat. Blondina a absolvit astfel cu brio liceul I.L. Caragiale si si-a vazut mai departe de cariera artistica. Ce a urmat stie toata lumea! Artista se bucura de un succes urias, are milioane de fani și a fost în mii de concerte in anii care au trecut de la terminarea liceului. Blondina poate fi un exemplu pentru tinerii care sustin in aceste zile examenul de bacalaureat.

Andreea Bălan, o viață plină de obstacole!

Dupa nota buna de la BAC, unul dintre visurile Andreei Bălan era să își poată construi o familie, să se așeze la casa ei. În ciuda diferitelor impedimente, Andreea a reușit să formeze un cuplu cu George Burcea, alături de care are și două fetițe. Din păcate, viața artistei nu a fost scutită de probleme. Surprizele neplăcute au apărut încă de la nașterea celei de-a doua micuțe a cuplului. Atunci Andreea a fost la un pas de moarte. Cu toate acestea, a reușit să treacă peste impas. Din pacate, mariajul lor s-a terminat si acum se afla in proces de divort.

Campania LGBT atacată dur de BOR și Coaliția pentru Familie

relaţia dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda

S-a aflat. Adevărul despre relaţia dintre Cleopatra Stratan și Edward Sanda