Andreea Bălan a recunoscut! Ce îi spune fiica ei despre George Burcea

Andreea Bălan

Andreea Bălan a dat noi declaratii despre despartirea de George Burcea. Aceasta a povestit intr-un interviu pentru Revista Viva care este viata ei acum. Blonda spune că trece printr-o perioada destul de dificila. Asta din cauza faptului ca Ella, fiica cea mare, nu intelege de ce tatal ei nu mai locuieste cu ea. Cel mai greu moment este cand micuta spune ca ii este dor de tatal ei.

Andreea Bălan și George Burcea au reprezentat socul anului in showbizul romanesc. Nimeni nu se astepta ca dupa o nunta ca in basme, cei doi sa ajunga la divort. Mai ales ca sunt si doua fetite la mijloc! Copile nevinovate ce vor creste intr-o casa cu un singur parinte. Din pacate, nu mai este cale de intoarcere, iar sentimentele ce ii legau pe cei doi sunt de mult apuse. Tot ce le mai ramane de facut este sa dezvolte o relatie de prietenie, trecand peste toate conflictele.

Andreea Bălan, mămică full-time

Cântăreața este cea care se ocupă de cresterea Ellei si a Clarei. Singurul sprijin este mama ei, care s-a mutat alaturi de ea si fete dupa separare. Actorul isi viziteaza fetele o singura data pe saptamana, de obicei sambata. Pentru Ella, care este deja domnisoara, despartirea de tatal ei este una destul de dureroasa. Andreea Bălan i-a explicat copilei ca tatal ei lucreaza si din cauza asta nu mai locuieste cu ele. Cu toate astea, nu are cum sa o opreasca pe Ella sa nu ii duca dorul lui George Burcea.

”Ella, la trei ani, știe că tati lucrează și că vine sâmbătă. Ea nu poate înțelege cuvântul despărțire și, pentru psihicul ei, e mai bine să știe acum că tati lucrează și că acesta este motivul pentru care nu mai doarme cu noi. Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă.”, a declarat Andreea Bălan într-un interviu pentru Revista Viva.

Cât despre Clara, mezina familiei, Andreea Bălan a spus ca va trece prin momente mai dificile decat Ella. Artista spune ca regreta faptul ca cea mica nu va putea avea atat de multe amintiri cu tatal ei. Clara nu va stii niciodata cum este sa locuiesti intr-o casa cu ambii parinti. Asta spre deosebire de Ella, care si-a avut taticul aproape timp de cativa ani zi de zi. Blonda spune ca i se rupe sufletul atunci cand constientizeaza ca fetele ei nu vor avea parte de o familie normala.

”Apoi, când o privesc pe Clara, de asemenea mă întristez, deoarece el nu a fost atât de prezent în viața ei cum a fost cu Ella. Mi se rupe sufletul în două, deoarece știu că ele nu vor avea o familie normală, cu mami și tati în casă, și știu că eu trebuie să compensez cum pot lipsurile acestea emoționale. Ambele vor resimți lipsa lui, dar diferit.”, a mai spus Andreea Bălan pentru sursa citată.

Simina

Simina o atacă pe Bianca! Ce a făcut concurenta cu Bogdan Mocanu

Contesa însângerată: Elisabeta Bathory