Andreea Bălan face noi devăluiri dureroase despre George Burcea. Ceea ce părea acum ceva timp doar o simplă ceartă, s-a transformat într-o despărțire în toată regula. Nimeni nu se aștepta ca ei doi să se despartă. Formau unul dintre cele mai apreciate cupluri de la noi, dar aparanțele înșeală. Ceea ce era cu adevărat în casa lor, știau doar ei.

Reclamă

Acum, Andreea Bălan face noi dezvăluiri șocante. Se pare că rănile ei încă nu s-au vindecat, chiar dacă au trecut deja două luni de când și-au spus adio. Mai mult de atât, Andreea șochează cu fiecare apariție cu detaliile pe care le oferă, iar aceasta le-a întrecut pe toate. Vedeta a povestit cum a încercat să își salveze relația, cum i-a  mai dat o șansă și…cum nu a funcționat.

Reclamă

Ce a povestit Andreea Bălan?

Vedeta, mama a două fetițe, a sperat până în ultima clipă că își va salva cumva căsnicia. Din păcate, nu a reușit. Acum, se află în pragul divorțlui care a șocat o țară întreagă. După ce au făcut o nuntă ca în povești și două fetițe, nimeni nu ar fi zis că se va sfârși așa. Părea cuplul perfect, pe care nimeni și nimic nu-l va doborâ, dar nu a fost deloc așa.

”Ultimul an a fost pentru mine un rollercoaster emoțional, în care am trecut de la normalitate la agonie; apoi la extaz și apoi iar la agonie. Mă refer la faptul că aveam o relație normală, frumoasă, care a fost dată peste cap de evenimentele șocante de la nașterea Clăriței, un șoc din care nici azi nu mi-am revenit complet.

Apoi, pe patul de spital, eu am decis să facem actele pentru căsătorie și credeam că suntem mai uniți ca niciodată, dar, de fapt, nu era așa. Credința aceasta era doar în mintea mea. Apoi, schimbarea de comportament a soțului meu a venit ca un șoc pentru mine. Iar faptul că mă confrunt cu un divorț atât de repede după nuntă a fost din nou o tristețe la care nu m-am așteptat niciodată.

Ce a mai spus vedeta?

Deși ani la rând am refuzat să fac nuntă, am luat decizia de a ne căsători la Starea Civilă pe patul de spital; când eram legată la aparate, deoarece șocul de a fi între viață și moarte a fost foarte mare. Relația noastră era foarte OK înainte de nuntă și chiar și după. Dar, într-adevăr, mai mult eu mi-am dorit ca nunta să arate și să fie ca în basme.

În decembrie, pleca și venea spre dimineață și era destul de rece. În tot acest context, eu făceam noapte albă cu fetele; deoarece se trezeau pe rând să pape lapte și pendulam între camerele în care dormeau”, a declarat Andreea Bălan pentru VIVA!