Nokia aduce un telefon din altă epocă. Inovație dar nu din viitor

Telefon Nokia venit din altă epocă, dar nu din viitor. Primul telefon cumpărat în urmă cu 20 de ani avea o autonomie fabuloasă. Compania Nokia vrea să revină la aceste standarde spectaculoase. În 2020, un telefon a cărui baterie rezist 7 zile este de domeniul S.F.

Compania finlandeză HMD pun în altă ligă gadgeturile Nokia. Aduc în prezent vremurile de odinioară, în care nu erai nevoit să fii sclavul prizei. Noile terminale reîncărcabile, spun aceștia pot rezista pâă la zeci de zile.

HMD este cea care deține brandul de telefoane Nokia. Marea companie  tocmai ce a lansat două telefoane destinate vorbitului. Au fost destul de atenți ca noile telefoane Nokia să te încânte. Așa că au ales să includă suficiente funcții utile. Prin această alegere pot să facă fezabilă ideea unei eventuale achiziții din partea utilizatorilor de telefoane.

Noile telefoane sunt  Nokia 125 și Nokia 150. Ambele sunt deținătoarele a unui panou QVGA cu o diagonală de 2,4 inci. Nu au cum concura cu gadgeturile de pe piața de telefoane actuală. Dar au particularitatea de a rezista foarte multe zile fără să fie încărcate.

Producătorii sunt convinși că noile telefoanele se pot bucura de cumpărători. Au un design plăcut, o carcasă din plastic foarte rezistentă. Pentru fiecare model în parte se promite că beneficiezi de 23 de zile în care telefonul va avea autonomie.

Nokia 150

Acest tip de telefon promite faptul că vei găsi incluse un player MP 3 și o cameră VGA cu bliț. Dacă se dorește o stocare suplimentară, acesta suportă carduri  microSD de până la 32 GB. Acumulatorul fiecărui telefon în parte de 1020 m Ah.

Dacă achiziționez un astfel de model de telefon Nokia, ai opțiunea de a alege din mai multe culori. Telefoanele sunt disponibile în culorile alb și negru, fiecare la un preț de 22 de euro.

Dimensiunile disponibilesunt incluse în platforma Series 30+. Poți să ai parte de utilizarea simultană a două cartele SIM. Ambele terminale au o ieșire tradițională de căști și Bluetooth.

E-scuter-ul gonflabil/ Sursa foto: University of Tokyo

E-scuter-ul gonflabil care încape într-un rucsac, dezvăluit în Japonia!

Viorel a făcut-o de râs pe Vulpița! Cum a comis-o de data asta