Culiță Sterp a provocat un accident în Cluj și a fugit de la locul faptei.

Seara trecută, Culiță Sterp a fost la un pas de tragedie. Manelistul a fost implicat într-un accident destul de grav care s-ar fi putut solda cu victime în stare foarte gravă. Din imaginile surprinse de alți participanți la trafic, reiese că artistul ar fi consumat alcool chiar înainte de a se urca la volanul bolidului. 

Culiță Sterp a provocat seară trecut un accident foarte grav la Cluj. Manelistul a uitat regulile de circulație și s-a urcat la volan după ce a consumat alcool. Sub influența băuturilor alcoolice, acesta nu a mai ținut cont de regulile de circulație. Mai exact, de culoarea roșie a semaforului.

Culița a fost surprins de camera de bord a unui alt șofer în timp ce a intrat cu viteză într-o altă mașină care circula regulamentar. Impactul a fost unul puternic, iar manelistul a plecat imediat de a fața locului. La volanul mașinii lovite de Culiță Sterp se afla un bărbat. Acesta a suferit răni destul de grave și a fost transportat la spital pentru îngrijirile necesare. Din fericire, nu a avut nevoie de internare.

Noi detalii despre accidentul lui Culiță Sterp. Manelistul consumase alcool înainte de a urca la volan. VIDEO
Social media

Culiță Sterp are dosar penal

La scurt timp de la producerea accidentului, politiștii l-au găsit pe Culiță Sterp. Acesta a fost supus testări cu etilotestul, iar rezultatul nu a fost deloc unul bun pentru el. Manelistul avea o alcoolemie de 0.41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Pentru accidentul produs aseară, Culiță este urmărit penal. Artistul are un dosar destul de stufos care cuprinde vătămarea corporală din culpă, conducerea sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.

„Polițiștii rutieri au fost sesizați pentru a interveni în urma producerii unui accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, la intersecția străzii Eroilor cu Piața Avram Iancu, din municipiul Cluj-Napoca”, a transmis IPJ Cluj.

Conform cercetărilor preliminare, impactul ar fi avut loc între autoturismul condus de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara și un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 32 de ani, din județul Cluj”, arată comunicatul IPJ Cluj.

@emanuelpap0 #clt #culitasterp #accident #cluj #mercedes #grav #5pasidebine ♬ sunet original – Emi Pap

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.