Artistul a trecut printr-o întâmplare halucinantă în timp ce a susținut un program muzical la un eveniment

Culiță Sterp se află acum în mijlocul unui scandal monstru cu una dintre persoanele cu care a semnat un contract de prestări servicii. Artistul a fost invitat conform acestuia să cânte la un botez în Madrid. Din nefericire, totul s-a terminat cu un scandal și amenințări cu proces.

Ce acuzații i se aduc?

Viața artistului este presărată cu numeroase evenimente muzicale. Culiță Sterp este unul dintre artiștii „pe val” ai momentului. Acesta a devenit celebru în lumea muzicală împreună cu fosta lui soție, Carmen de la Sălciua. Deși s-au despărțit, ambii sunt în continuare la fel de iubiți de public.

Culiță Sterp își câștigă existența din cântat, iar în acest sens nu duce deloc lipsă de activitate. Nunțile, botezurile, majoratele sunt aproape la ordinea zilei în programul lui.

Recent, acesta a fost invitat să cânte la un botez în Spania. Alături de formația lui Culiță Sterp, organizatorii evenimentului au mai adus o formație care să întrețină atmosfera.

Conform programului artistic, Culiță Sterp alături de colegii lui de trupă și-au luat pauza de 1 oră, pe care majoritatea artiștilor o au în cadrul evenimentelor. În loc să stea la masă pentru a se odihni, cântărețul a răspuns pozitiv invitației de a cânta la un alt eveniment în acest răstimp. Acesta se desfășura în același imobil, la un etaj diferit însă.

Înfuriată la culme de gestul artistului, organizatoarea evenimentului pentru care artistul semnase contract a decis să îi dea acestuia o lecție. Astfel, femeia a dat buzna la evenimentul respectiv și a făcut un scandal monstru. A încercat să îi ia microfonul lui Culiță Sterp însă nu a reușit.

Chestia e că nu e microfonul meu, am cântat pe microfonul unui băiat, mi l-a luat din mână, am zis nu știu ce, mi l-a luat din mână și l-a aruncat în tavan și acum eu a trebuit să-i dau capsula mea și am rămas fără microfon și trebuie să-i plătesc la om microfonul că, îți dai seama, nimănui nu-i convine să cânte cu capsula mea veche, 250 de euro.”, a explicat artistul.

A făcut același lucru însă cu colegul de trupă al cântărețului. Românca a aruncat cu microfonul acestuia de tavan spărgându-l. Dincolo de paguba produsă, Culiță Sterp este decis să o dea în judecată.

Mai mult, femeia a refuzat să îi plătească artistului suma completă de bani stipulată în contract. De altfel, aceasta achitase biletele de avion și cazarea pentru întreaga formație.

Share.

Din anul 2018 am ocupat funcția de specialist comunicare și relații publice în cadrul Federației Patronatelor din Turismul Românesc, îmbinând astfel tainele comunicării cu legile riguroase și actele normative care vizează în mod direct sfera turismului/ospitalității. Lumea digitală mi-a captivat atenția, iar astfel am descoperit acest frumos drum al redactării articolelor media pentru publicațiile online aflate în continuă dezvoltare. Încă din anul 2020, în cadrul substantial.ro, am documentat, redactat și transmis cititorilor noștri informația clară cu maximă dedicare și responsabilitate.