Încă două nume celebre au acceptat provocarea din junglă.

Anul acesta, „Survivor” este mai plin de surprize ca niciodată. Emisiunea s-a demonstrat a fi una extrem de grea pentru toți concurenții. În timp ce unii se ambiționează să ajungă la marele premiu, unii dintre ei au clacat din primele etape. Însă, finalul lor este începutul altora.

„Survivor” le-a arătat deja „Faimoșilor”, dar și „Războinicilor” că viața în junglă nu este deloc așa cum se așteptau ei. Probele grele i-au solicitat pe toți, nu doar fizic, ci și mental. Nu le va fi deloc ușor să se acomodeze în junglă și nici să lupte pentru victoria echipei. Aseară, „Faimoșii” au suferit o dublă înfrângere, însă, echipa lor se va stabiliza imediat.

Aseară, Maria Constantin a fost prima faimoasă care a părăsit jungla. Artista nu s-a bucurat prea mult de competiție și se pare că eliminarea a fost inevitabilă. Un alt nume care a plecat de la „Survivor” este Gheboasă. Artistul și-a ceut singur eliminarea pe motiv că vrea să revină acasă. Acum, cu doi membri în minus, „Faimoșii” se pregătesc să primească noii colegi.

Noi concurenți la „Survivor”. Cine sunt vedetele care se alătură luptei din Republica Dominicană
Social media

„Survivor” aduce nume noi în junglă

Două nume se vor alătura echipei din Republica Dominicană. Doi bărbați celebri sunt pe cale să intre în luptă și să schimbe destinul echipei. Este vorba despre Ștefan Stan și Kamara de la Alb Negru. Ambii au promis că vor da tot ce este mai bun pentru a aduce victorii considerabile în sânul echipei. În plus, Kamara mai are un motiv în plus pentru care a acceptat provocarea „Survivor”.

Artistul are un băiețel care se luptă constant cu probleme de sănătate. Pentru a-i face viața mai ușoară, aceasta a ales să plece în Republica Dominicană și, speră el, că va veni cu marele premiu acasă. Cât despre Ștefan Stan, acesta este obișnuit cu adrenalina și competiția de la „Vocea României”. Cât de bine se vor integra în echipă, rămâne de văzut.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.