Concurenții de la „Survivor” au început deja lupta pentru marele premiu.

Fără doar și poate, „Survivor” este una dintre cele mai dure competiții de la noi din țară. În fiecare an, „Faimoșii” și „Războinicii” intră în cea mai dură luptă pentru mult râvnitul premiu, dar și pentru trofeu. În timp ce unora le zboară gândul către România, alții se gândesc la Bali.

„Survivor” a turat motoarele și a început noul sezon în forță. În jungla din Republica Dominicană au început jocurile pentru supremație, iar concurenții sunt mai însetați de victorie ca niciodată. Fiecare dintre ei speră să vină în țară cu marele trofeu și să își facă familia mândră. Însă, nu același lucru îl poate spune și Remus Boroiu, unul dintre cei mai controversați „Faimoși”.

Remus este cunoscut în lumea mondenă ca fiind antrenor de fitness. Recent, acesta a făcut una dintre cele mai mari investiții din cariera lui și a ales să-și cumpere o casă în Bali. Locuința este una de vis, dar, din păcate, nu a apucat să se mute în ea. Iar asta din cauză că, atunci când era pe ultima sută de metri cu pregătirile, a acceptat să participe la „Survivor”.

Faimosul de la „Survivor” care și-a luat, deja, casă în Bali. „Prima dată, se mută logodnica mea”
captură TV

Remus privește „Survivor” ca un detox de tehnologie

Între timp, logodnica lui nu a mai așteptat și s-a dus să testeze terenul înaintea lui. Partenera lui Remus s-a mutat deja în Bali, acolo unde îl așteaptă și pe iubitul ei. Evident, nu oricum, ci cu marele titlul și cu banii.

„Tocmai am terminat-o! E fresh casa și eu nu am apucat să mă mut în ea așa cum era planul făcut, să mă mut cu logodnica mea acolo. Se mută ea și eu mă mut în junglă. (…) În fiecare zi îmi e dor de Bali!”, a spus Remus pentru fanatik.ro.

Remus Boroiu a acceptat cu mare drag provocarea „Survivor” și spune că aceasta a fost una dintre cele mai mari dorințe ale sale. Fiind extrem de activ în lumea sportului, corpul său este principala carte de vizită care îl recomandă. Nu și-a făcut niciodată probleme, iar probele din junglă par că nu-l sperie deloc. Cât despre condițiile dure din Republica Dominicană, Remus spune că avea nevoie de un astfel de detox.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.