Nimic nu este mai presus de spiritul de observație al unei femei geloase.

Anul 2023 a debutat cu tensiuni și scandaluri pentru Shakira. Artista a trecut prin momente dificile din cauza fostului ei iubit și a simțit că este timpul să spună tot ce are pe suflet. După ce l-a umilit în cea mai recentă piesă a sa, ies la iveală noi detalii despre cazul infidelității lui Pique.

Pentru Shakira nu a fost deloc ușor să afle că cel pe care îl considera sufletul ei pereche a decis să calce strâmb. Pique, căci despre el este vorba, a fost atras de o femeie mult mai tânără decât artista. Deși diva latino a aflat abia anul trecut despre această aventură, idila dintre Pique și Clara Chia este de aproape doi ani.

Cei doi au stat foarte mult în anturaje comune, iar tânără, studentă la jurnalism, se pare că i-a atras atenția lui Pique. Fotbalistul nu a rezistat farmecelor ei și, cu pași mici, dar siguri, a invitat-o la el acasă. Casa în care, de altfel, locuia și Shakira. Doar că artista era mai mereu plecată cu diverse proiecte, iar Gerard rămânea singur.

Nimeni nu s-ar fi gândit la asta! Cum a descoperit Shakira că este înșelată de Pique
Social media

Shakira, mai ceva ca FBI

Într-un videoclip viralizat recent pe internet, Clara Chia apare în spatele lui Pique, în timp ce acesta susține un interviu pe Zoom. Tânăra se simțea ca la ea acasă. Nu avea nicio remușcare că este în locuința conjugală a Shakirei. Însă, nu asta a fost dovada incriminatorie pentru Pique.

Deși pare glumă, dar nu este! Shakira și-a dat seama că în viața iubitului ei este o altă femeie cu ajutorul unui… borcan de dulceață. Artista păstra în bucătărie o dulceață de căpșune care era preferata ei. Ea nu a fost acasă mult timp. Pique nu avea voie să consume din cauza regimului de sportiv, iar explicația a fost simplă. O a treia persoană a venit în lipsa ei și a dat iama la borcanul cu dulceață.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.