Nicos de la Puterea Dragostei a decis că este momentul să vorbească deschis despre ceea ce se întâmplă acolo. El a făcut publice o serie de mesaje dintre el și fosta lui iubită, Alexandra. 

Fanii emisiunii știu despre relația de scurtă durată dintre Nicos și Alexandra. Cei doi au format un cuplu într-un timp foarte scurt, dar s-au despărțit la câteva zile după. Se pare că bărbatul încă ar mai avea sentimente pentru frumoasa blondă. Totuși, acesta nu poate trece peste problemele pe care femeia i le-a creat în emisiune.

Într-un live făcut pe Instagram, Nicos a dat o serie de detalii celor care au fost curioși. Bărbatul a declarat că decizia lui de a se despărți de Alexandra, nu a fost influențată de trecutul ei. El nu a pus accentul niciodată pe ceea ce a făcut ea în urmă cu câțiva ani, ci pur și simplu pe el l-a interesat doar prezentul.

Nicos vorbește despre relația sa cu Alexandra de la Puterea Dragostei

„Eu am judecat-o și am analizat ce s-a întâmplat în emisiune. M-a jucat cinci-șase zile doar ca să aibă ce să se discute în emisiune. Am făcut și eu greșeli în această emisiune, dar nu îmi e rușine de nimic”, a declarat Nicos.

Înainte să se despartă, cei doi plănuiau să plece din emisiune și să încalce regulamentul. Nicos povestește despre momentele în care Alexandra îi spunea că nu o mai interesează premiul și că vrea doar să plece cu el în afara emisiunii. Cântărețul a pus la dispoziție câteva mesaje din care reieșea că și femeia era atrasă de el.

La finalul live-ului fanii i-au transmis toate gândurile bune cântărețului. Aceștia l-au încurajat să o uite cât mai repede pentru că nu erau potriviți unul pentru celălalt.