Nicos de la Puterea Dragostei, transformare increbilă

Nicos de la Puterea Dragostei, transformare increbilă

Nicos de la Puterea Dragostei face sală și e plin de mușchi, însă nu mulți sunt cei care știu că barbatul a avut 130 kg. Cu multă perseverență, hotărâre și dorință, el a demonstrat tuturor că se poate să obții rezultate dacă îți dorești cu adevărat.

În cadrul emisiunii, concurentul a dezvăluit informații emoționante cu privire la copilăria sa. A fost abandonat de mama sa la un orfelinat, iar tatăl său i-a fost singurul sprijin în viață. Pe lângă acestea, tânărul a mai spus că este cântăreț și că i-a dedicat o melodie tatălui său.

În afară de povestea emoționantă, dar și prin felul lui de a fi, el a început să se apropie de colegele de platou. Speră  că își va găsi în una din ele sufletul pereche. Nicos are 23 de ani a mai spus și că a fost căsătorit timp de 3 ani.

Nicos a avut 130 de kilograme

Nicos de la Puterea Dragostei, transformare increbilă

Datorită hotărârii și disciplinei de care a dat dovadă, Nicos a reușit să slăbească considerabil, iar transformarea este radicală. Tânărul este acum plin de mușchi și iubește felul în care arată, dar în trecut a avut 130 de kg.

”Pentru cei ce nu mă cunosc. Sunt eu în ambele poze, în cea din stânga 130 kg în cea din dreapta 80”, este mesajul postat de Nicos în dreptul unor poze comparative.

Încă de la sosirea în cadrul show-ului TV, lui Nicos pare că i s-au aprins călcâiele după Mona. Femeia i-a fost însă suflată de George, un alt concurent.

 ”Este o fată deosebită din toate punctele de vedere. O apreciez foarte mult și este frumoasă. Uitați-vă la ea cât de frumoasă e! Deci dacă eu voi simți că George încearcă să facă ceva ce ar putea să o rănească pe Mona, eu mă voi implica automat”, a spus Nicolas Dumitrescu despre Mona, care i-a fost „suflată” chiar din a doua zi de către George

Și-au luat copiii și au plecat în Italia. Alex Velea și Antonia sunt fericiți

Și-au luat copiii și au plecat în Italia. Alex Velea și Antonia sunt fericiți

Alina Pușcaș, secrete de dietă. Detalii despre silueta de invidiat