Nicoleta Nucă știe foarte bine cum vrea să arate viitorul ei.

Nicoleta Nucă și Alex Ursache trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Cei doi îndrăgostiți au o relație extrem de solidă și se gândesc, deja, la căsătorie. Artista a trasat, în linii mari, cel mai important eveniment din viața ei și nu numai. Vedeta are de gând să facă și pasul următor.

Ultimii ani au fost plini cu de toate pentru Nicoleta Nucă. Fosta concurentă de la „X Factor” a trecut prin schimbări pe plan profesional, dar și personal. După ce și-a schimbat casa de discuri cu care a lucrat atâta timp, șatena a bifat mai multe reușite. Inclusiv pe plan personal, poate spune că îi merge mai bine ca niciodată.

Nicoleta Nucă a fost cerută de soție în urmă cu câțiva ani, însă, până acum, nu a ajuns în fața altarului. Din păcate, în calea planurilor ei au intervenit mai multe, inclusiv pandemia. Nici ea și nici iubitul ei nu se grăbesc să facă acest pas, mai ales că nu cred în puterea unui act care îi va ține uniți. În plus, artista a avut foarte multe proiecte cărora nu le-a putut spune „pas”.

Nicoleta Nucă este pregătită să adopte un copil. Ce spune viitorul ei soț despre asta
social media

Nicoleta Nucă vrea să devină mamă

Unul dintre ele a fost pelicula filmată în Italia. Nicoleta este atrasă și de actorie, iar talentul ei chiar i-a covnins pe italieni să-i ofere un rol grandios. Acum, că a terminat cu proiectele, artista a putut vorbi deschis despre un subiect pe care vrea să-l marcheze ca bifat în viitor. Și anume, adopția unui copil.

Nicoleta Nucă și viitorul ei soț vor să adopte un copil și li se pare că acesta este un gest nobil, dar și un gest de iubire supremă. Evident, inițiativa lor a atras și un val de critici, însă, celor doi nu le pasă de asta. Se susțin reciproc și se vor asigura că își vor duce planul la final.

De mulți ani am spus că mi-ar plăcea să adopt un copil și pleacă din faptul că pentru mine este gestul de iubire supremă. Așa văd eu lucrurile, ar fi o dovadă de iubire supremă să iubești un copil care nu este al tău”, a spus Nicoleta Nucă pentru wowbiz.ro.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.