Nicole Nucă știe cum va arăta cel mai important eveniment din viața ei.

Nicoleta Nucă este în febra pregătirilor pentru nuntă. Artista i-a spus „da” alesului inimii ei în urmă cu ceva timp, așa că pasul acesta este cel firesc. Vedeta a gândit minuțios fiecare detaliu, însă, recunoaște că mai sunt multe pe care vrea să le pună la punct.

Pentru Nicoleta Nucă, 2022 a fost un an cum nu se putea mai bun. Artista a debutat în lumea actoricească și a pus mâna pe un rol dintr-o producție italiană. Se pare că nu doar profesional i-a mers bine, ci și personal. Nicoleta și Alex se înțeleg de minune, așa că, după luni bune de logodnă, s-au gândit să pășească în fața altarului.

Ca orice mireasă nerăbdătoare să îmbrace rochia, Nicoleta este cea care se agită cel mai mult. Vedeta vrea ca în cea mai importantă zi din viața ei, totul să fie la superlativ. Artista mai are multe de rezolvat, dar, în mare parte, a bifat tot ce era mai important de pe listă. Și anume, rochia de mireasă și locația.

Nicoleta Nucă se pregătește de nuntă. Rochia de mireasă nu este nici albă și nici tradițională
Social media

Nicole Nucă se implică activ în organizarea nunții

Apropiații Nicoletei și cei care vor să-i fie alături în ziua nunții vor trebui să zboare până în Italia. Artista nu are de gând să își oficializeze relația pe plaiurile mioritice, așa că a ales o locație splendidă din Italia. Cel mai probabil, pasiunea pentru Italia a crescut după ce a filmat pelicula care va apărea în viitorul apropiat.

„Nu am început concret să organizăm nimic, deci nu știu ce să zic cu privire la provocări. În Italia va avea loc nunta, asta știm sigur!”, a mărturisit Nicoleta Nucă, pentru WOWbiz.ro.

Dacă locația nu este una tradițională, nici rochia ei nu va fi una clasică. Nicoleta Nucă vrea o altă culoare pentru material și renunță la albu clasic. Tot de pe lista celor „tăiate” de la nunta ei vor fi și tradițiile specifice românești. Artista i-a avertizat de pe acum pe invitați că nu vor vedea nimic din ceea ce este tipic pentru o nuntă românească, autentică.

„Nu vom respecta nimic din tradițiile românești legate de nunți. Nu m-am hotărât cum va arăta rochia. Sunt într-o dilemă momentan, extrem de mare! Aș vrea să fie un crem, ivoar cam pe acolo aș vrea să fie culoarea ei. Nu aș pleca departe de nuanța clasică”, a completat artista.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.