Nicole Cherry s-a asigurat că fiica ei va găsi orice în garderoba sa, de la haine, la accesorii.

Nicole Cherry este prezentă pe scenă de la o vârstă foarte fragedă. Dacă la început apărea în fața fanilor îmbrăcată ca o puștoaică obișnuită, lucrurile s-au mai schimbat pe parcurs. Vedeta a început să investească sume uriașe în imaginea ei de artist și are unele pasiuni destul de costisitoare.

Nicole Cherry a crescut, la propriu, dar și la figurat, pe scenă, în fața fanilor. Artista a evoluat cu viteza luminii, iar în prezent este mămică. Anastasia mai are câteva săptămâni și va împlini un an, iar vedeta este extrem de emoționată. De când a venit e lume micuța ei, soția lui Florin Popa simte că viața ei s-a schimbat radical.

„Cireșica” trăiește pentru fiica ei și aproape că nu este lucru pe care să nu-l facă cu gândul la ea. Chiar dacă este mult prea devreme pentru a discuta despre lucrurile pe care le va moșteni de la ea, Nicole Cherry s-a gândit și la asta. Artista este convinsă că Anastasia va avea o pasiune pentru bijuterii, la fel cum are și ea.

weekend. Nicole Cherry nu se uită la bani. Pe ce „sparge” artista sume colosale
social media

Fiica lui Nicole Cherry este asigurată din punct de vedere vestimentar

Nicole Cherry colecționează astfel de accesorii scumpe. Se pare că pasiunea ei pentru bijuterii a început să de dezvolte de la 18 ani, atunci când a primit din partea părinților ei o brățară extrem de scumpă. Artista nu o mai poartă în prezent pentru că are un defect, însă este cel mai scump accesoriu din garderoba ei.

„Are de la mama ei ce să poarte nu îmi fac griji de ea. Eu am avut prima bijuterie la 18 ani. A fost o brățară pe care o am și acum. Trebuie să o duc să-i facă o mică reparație, pentru că nu se mai închide foarte bine. Ea fiind și de o valoare mai mare, eram foarte stresată. Așa că am preferat să nu o mai port până nu o repar”, a spus artista pentru ego.ro.

Cât despre fiica ei, Anastasia, Nicole Cherry susține că, momentan, nu are de gând să îi cumpere prea multe bijuterii. Singurul accesoriu pe care îl poartă micuța este o pereche de cercei achiziționată de soțul artistei. „Cireșica” nu își face deloc griji pentru acest aspect fiindcă știe că fetița ei va avea de unde să își aleagă cele mai frumoase haine, dar și accesorii. Și anume, chiar din garderoba mamei sale celebre.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.